پیتزا قارچ و کالباس

زمان آماده سازی
30 دقیقه
حداکثر زمان پخت
30 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
3 نفر
وعده غذایی
نهار و شام
نوشته شده توسط
ارسال شده در
به مقدار لازم
پنیر پیتزای رنده شده
به مقدار لازم
نمک و فلفل
1 قاشق چای خوری
زردچوبه
1 قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی
1 عدد
پیاز
1 عدد بزرگ
فلفل دلمه ای
10 عدد
قارچ
250 گرم
کالباس
300 گرم
خمیر جادویی
پیتزا قارچ و کالباس

پیتزا از خوشمزه ترین غذاهای فست فودی است که انواع مختلفی دارد و از مواد مختلفی نیز برای تهیه آن استفاده می شود . یکی از انواع پیتزا ، پیتزا قارچ و کالباس است که طعم بسیار خوبی دارد و طرز تهیه آن نیز بسیار راحت است .
برای تهیه پیتزا قارچ و کالباس می توانید از خمیر پیتزا و یا خمیر جادویی که دستور آن در همین سایت آمده است استفاده کنید .
من برای تهیه پیتزا قارچ و کالباس از خمیر جادویی و کالباس خانگی استفاده کردم .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه پیتزا قارچ و کالباس خانگی آموزش می دهد .
برای تهیه پیتزا قارچ و کالباس ، ابتدا خمیر آن را آماده می کنیم و یک ساعت درجای گرم قرار می دهیم تا حجم آن دو برابر شود . تا آن زمان مواد پیتزا را اماده می کنیم . یک عدد پیاز را نگینی ریز کرده و در کمی روغن تفت می دهیم تا سبک شود . سپس قارچ و فلفل دلمه ای نگینی شده را نیز اضافه کرده و تفت می دهیم تا آب قارچ ها کاملا کشیده شود . حالا کالباس خانگی را هم که نگینی خرد کرده ایم را به مواد بالا اضافه کرده و یک تفت کوچک می دهیم . در پایان مقدار کمی نمک ، فلفل و زردچوبه به همراه یک قاشق رب گوجه فرنگی نیز اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی خامی رب نیز گرفته شود و بعد زیر حرارت را خاموش می کنیم .
حالا پف اضافی خمیر را گرفته و آن را به سه قسمت تقسیم می کنیم . سطح کار را آرد پاشی کرده و یک قسمت از خمیر را به قطر نیم سانتی متر روی سطح کار باز کرده و سپس خمیر را داخل قالب پیتزا قرار می دهیم . سپس روی سطح خمیر کمی سس کچاب زده و آن را در سطح خمیر پخش می کنیم . کمی پنیر پیتزا ریخته و بعد از مواد آماده شده روی آن ریخته به طوری که تمام سطح خمیر را بپوشاند . دوباره پنیر پیتزا را روی سطح مواد پخش کرده و در پایان پنیر پیتزا ریخته و در صورت تمایل کمی پودر آویشن نیز روی آن می پاشیم .
دو خمیر باقی مانده را به همین روش آماده می کنیم و کنار می گذاریم .
فر را روشن می کنیم تا گرم شود . سپس پیتزا قارچ و کالباس را در فر قرار می دهیم تا خمیر آن بپزد و پنیر روی آن نیز کمی طلایی رنگ شود .

  1. مدت زمان پخت پیتزا در فرهای مختلف متفاوت است . من به مدت نیم ساعت در دمای 180 درجه پیتزا را در فر قرار دادم .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*