- زمان آماده سازی
- 30 دقیقه
- حداکثر زمان پخت
- 30 دقیقه
- میزان دشواری
- آسان
- مناسب برای
- 3 نفر
- وعده غذایی
- نهار و شام
- نوشته شده توسط
- ارسال شده در
- فوریه 1, 2017
- به مقدار لازم
- پنیر پیتزای رنده شده
- به مقدار لازم
- نمک و فلفل
- 1 قاشق چای خوری
- زردچوبه
- 1 قاشق غذا خوری
- رب گوجه فرنگی
- 1 عدد
- پیاز
- 1 عدد بزرگ
- فلفل دلمه ای
- 10 عدد
- قارچ
- 250 گرم
- کالباس
- 300 گرم
- خمیر جادویی
پیتزا از خوشمزه ترین غذاهای فست فودی است که انواع مختلفی دارد و از مواد مختلفی نیز برای تهیه آن استفاده می شود . یکی از انواع پیتزا ، پیتزا قارچ و کالباس است که طعم بسیار خوبی دارد و طرز تهیه آن نیز بسیار راحت است .
برای تهیه پیتزا قارچ و کالباس می توانید از خمیر پیتزا و یا خمیر جادویی که دستور آن در همین سایت آمده است استفاده کنید .
من برای تهیه پیتزا قارچ و کالباس از خمیر جادویی و کالباس خانگی استفاده کردم .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه پیتزا قارچ و کالباس خانگی آموزش می دهد .
برای تهیه پیتزا قارچ و کالباس ، ابتدا خمیر آن را آماده می کنیم و یک ساعت درجای گرم قرار می دهیم تا حجم آن دو برابر شود . تا آن زمان مواد پیتزا را اماده می کنیم . یک عدد پیاز را نگینی ریز کرده و در کمی روغن تفت می دهیم تا سبک شود . سپس قارچ و فلفل دلمه ای نگینی شده را نیز اضافه کرده و تفت می دهیم تا آب قارچ ها کاملا کشیده شود . حالا کالباس خانگی را هم که نگینی خرد کرده ایم را به مواد بالا اضافه کرده و یک تفت کوچک می دهیم . در پایان مقدار کمی نمک ، فلفل و زردچوبه به همراه یک قاشق رب گوجه فرنگی نیز اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی خامی رب نیز گرفته شود و بعد زیر حرارت را خاموش می کنیم .
حالا پف اضافی خمیر را گرفته و آن را به سه قسمت تقسیم می کنیم . سطح کار را آرد پاشی کرده و یک قسمت از خمیر را به قطر نیم سانتی متر روی سطح کار باز کرده و سپس خمیر را داخل قالب پیتزا قرار می دهیم . سپس روی سطح خمیر کمی سس کچاب زده و آن را در سطح خمیر پخش می کنیم . کمی پنیر پیتزا ریخته و بعد از مواد آماده شده روی آن ریخته به طوری که تمام سطح خمیر را بپوشاند . دوباره پنیر پیتزا را روی سطح مواد پخش کرده و در پایان پنیر پیتزا ریخته و در صورت تمایل کمی پودر آویشن نیز روی آن می پاشیم .
دو خمیر باقی مانده را به همین روش آماده می کنیم و کنار می گذاریم .
فر را روشن می کنیم تا گرم شود . سپس پیتزا قارچ و کالباس را در فر قرار می دهیم تا خمیر آن بپزد و پنیر روی آن نیز کمی طلایی رنگ شود .
- مدت زمان پخت پیتزا در فرهای مختلف متفاوت است . من به مدت نیم ساعت در دمای 180 درجه پیتزا را در فر قرار دادم .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !