پیتزا و پیراشکی از جمله غذاهای فست فودی هستند که در حال حاضر در تمام جوامع طرفداران زیادی دارند و برای تهیه آن از خمیرهای مختلفی تهیه می شود . خمیری که امروز تهیه آن به شما آموزش داده می شود یکی از ساده ترین خمیرهاست که کار کردن با آن بسیار راحت است و بافت بسیار نرم و تردی بعد از پخت دارد .
برای تهیه خمیر پیتزا ، ابتدا مایه خمیر خشک را با یک قاشق شکر مخلوط کرده و در شیر ولرم (گرم باشد ولی انگشت را نسوزاند ) ریخته و هم می زنیم . سپس به مدت 5 تا 10 دقیقه صبر می کنیم تا عمل بیاید و کف کند .
در ظرف مناسبی که گنجایش خمیر پیتزا را داشته باشد ، یک عدد تخم مرغ ، نمک ، روغن جامد را باهم مخلوط کرده و هم می زنیم تا یکدست شوند .
وقتی خمیر مایه به عمل آمد ، آن را به مایع تخم مرغی اضافه می کنیم ولی هم نمی زنیم .
مقداری از آرد را اضافه کرده و بعد هم می زنیم . مابقی آرد را هم کم کم اضافه می کنیم و با دیگر مواد مخلوط می کنیم .
مواد را آنقدر باهم مخلوط می کنیم تا به صورت خمیر یکدستی در وسط ظرف بماند .
روی سطح کار را آرد پاشی کرده و خمیر را به مدت 5 تا 10 دقیقه ورز می دهیم تا یکدست شده و به دست نچسبد . ( می توانید به جای ورز دادن ، خمیر را 100 مرتبه به سطح کار بکوبید تا خمیر یکدست و صافی به دست آید )
کاسه ای را چرب کرده و خمیر را در آن قرار داده و روی آن را با پارچه تمیزیمی پوشانیم و به مدت 1 تا 1.5 ساعت در جای گرمی قرار می دهیم تا حجمش دو برابر شود .
بعد از 1.5 ساعت که خمیر پیتزا پف کرد و حجم آن دو برابر شد ، پف اضافی خمیر را با دست گرفته و بعد برای تهیه پیتزا و یا پیراشکی از آن استفاده می کنیم .
در تهیه خمیر پیتزا علاوه بر روغن جامد ، از روغن نیمه جامد و کره نیز می توانید استفاده کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !