خمیر پیتزا

زمان آماده سازی
30 دقیقه
حداکثر زمان پخت
120 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
4 نفر
وعده غذایی
نهار و شام
نوشته شده توسط
ارسال شده در
500 گرم
آرد سفید
1 پیمانه
شیر
1 عدد
تخم مرغ
6 قاشق سوپخوری
روغن جامد
1 قاشق سوپخوری
خمیر مایه
1 قاشق چای خوری
نمک
1 قاشق چای خوری
شکر
خمیر پیتزا

پیتزا و پیراشکی از جمله غذاهای فست فودی هستند که در حال حاضر در تمام جوامع طرفداران زیادی دارند و برای تهیه آن از خمیرهای مختلفی تهیه می شود . خمیری که امروز تهیه آن به شما آموزش داده می شود یکی از ساده ترین خمیرهاست که کار کردن با آن بسیار راحت است و بافت بسیار نرم و تردی بعد از پخت دارد .

طرز تهیه خمیر پیتزا در سایت آشپزی آیکابان :

برای تهیه خمیر پیتزا ، ابتدا مایه خمیر خشک را با یک قاشق شکر مخلوط کرده و در شیر ولرم (گرم باشد ولی انگشت را نسوزاند ) ریخته و هم می زنیم . سپس به مدت 5 تا 10 دقیقه صبر می کنیم تا عمل بیاید  و کف کند .

در ظرف مناسبی که گنجایش خمیر پیتزا را داشته باشد ، یک عدد تخم مرغ ، نمک ، روغن جامد را باهم مخلوط کرده و هم می زنیم تا یکدست شوند .

وقتی خمیر مایه به عمل آمد ، آن را به مایع تخم مرغی اضافه می کنیم ولی هم نمی زنیم .

مقداری از آرد را اضافه کرده و بعد هم می زنیم . مابقی آرد را هم کم کم اضافه می کنیم و با دیگر مواد مخلوط می کنیم .

مواد را آنقدر باهم مخلوط می کنیم تا به صورت خمیر یکدستی در وسط ظرف بماند .

روی سطح کار را آرد پاشی کرده و خمیر را به مدت 5 تا 10 دقیقه ورز می دهیم تا یکدست شده و به دست نچسبد . ( می توانید به جای ورز دادن ، خمیر را 100 مرتبه به سطح کار بکوبید تا خمیر یکدست و صافی به دست آید )

کاسه ای را چرب کرده و خمیر را در آن قرار داده و روی آن را با پارچه تمیزیمی پوشانیم و به مدت 1 تا 1.5 ساعت در جای گرمی قرار می دهیم تا حجمش دو برابر شود .

بعد از 1.5 ساعت که خمیر پیتزا پف کرد و حجم آن دو برابر شد ، پف اضافی خمیر را با دست گرفته و بعد برای تهیه پیتزا و یا پیراشکی از آن استفاده می کنیم .

  1. در تهیه خمیر پیتزا علاوه بر روغن جامد ، از روغن نیمه جامد و کره نیز می توانید استفاده کنید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

پاسخ دهید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*