- زمان آماده سازی
- 20 دقیقه
- حداکثر زمان پخت
- 60 دقیقه
- میزان دشواری
- آسان
- نوشته شده توسط
- ارسال شده در
- فوریه 13, 2016
خمیر جادویی یک خمیر همه کاره است که بافت فوق العاده لطیفی دارد و کار کردن با آن بسیار راحت و لذت بخش است و بر خلاف بسیاری از خمیر ها بدون هیچ دردسری درست می شود که کاربردهای بسیار زیادی هم در آشپزی دارد.
امروز در سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه این خمیر عالی خدمت دوستان عزیز آموزش داده می شود.
خمیر مایه ، شیر ولرم (شیری که دست را نسوزاند ) و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای ریخته و مخلوط کنید و بعد آنرا به مدت 5 تا 10 دقیقه کناری بگذارید تا خمیر مایه عمل بیاید.
تخم مرغ ، بقیه شکر ، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری ریخته و مخلوط کنید تا یکدست شوند ،خمیر مایه را با چند قاشق از آرد مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید .کمی هم بزنید تا تمامی مواد باهم ترکیب شوند و سپس باقی مانده آرد را هم اضافه کنید.پس از مخلوط کردن مواد را با دست مخلوط کنید تا خمیر در گوشه ای از ظرف جمع شود ، روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید و 10 دقیقه ورز دهید تا خمیر نرم و لطیف و یکدستی به دست آید.
داخل کاسه را کمی چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قراردهید و روی آنرا بپوشانید و در جای گرمی به مدت 1 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود ، پس از آماده شدن پف اضافه خمیر را با دست بگیرید .
- از این خمیر می توانید در انواع پیراشکی ، پیتزا ، کلوچه ، نانها ، دونات و ... استفاده کنید.
- این خمیر ماندگاری بسیار بالایی دارد و تا چند روز در یخچال و داخل کیسه فریزر قابل نگهداری است .
- در صورت در دسترس نبودن شیر می توان از یک لیوان آب ولرم استفاده کرد.
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !