- زمان آماده سازی
- 120 دقیقه
- حداکثر زمان پخت
- 60 دقیقه
- میزان دشواری
- سخت
- وعده غذایی
- نهار و شام
- نوشته شده توسط
- ارسال شده در
- ژانویه 31, 2017
- 1 کیلو گرم
- سینه و ران مرغ بدون استخوان
- 8 عدد
- قارچ
- 2 عدد
- هویج
- 1 عدد
- فلفل دلمه ای
- 8 حبه
- سیر
- 2 قاشق غذا خوری
- خامه
- 2 قاشق غذا خوری
- نشاسته ذرت
- 3 قاشق غذا خوری
- روغن مایع
- 2 عدد
- زرده تخم مرغ
- به مقدار لازم
- ادویه مخصوص کالباس
کالباس ، یکی از غذاهای فست فودی بسیار خوشمزه و پر طرفدار است که می توانید آن را در منزل تهیه و از آن برای انواع ساندویچ و پیتزا استفاده کنید .
تهیه کالباس کمی زمان بر است ولی نتیجه آن به سختی کار می ارزد . بنابراین پیشنهاد می کنم حتما برای یک بار هم که شده کالباس را در منزل تهیه و از خوردن آن لذت ببرید .
کالباس انواع مختلفی دارد که یکی از آنها کالباس مرغ است . عطر و طعم این کالباس دقیقا مانند کالباس های بازاری است با این تفاوت که بسیار سالم تر است .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه کالباس مرغ خانگی را آموزش می دهد .
برای تهیه کالباس ابتدا ، ادویه آن را آماده می کنیم . ادویه به کار رفته در کالباس مرغ شامل ( پودر هل ۱ قاشق چای خوری ، پودر میخک ۱ قاشق چای خوری ، پودر جوزهندی ۱ قاشق چای خوری ، پودر فلفل سیاه ۲ قاشق چای خوری ، پودر زیره سیاه ۱ قاشق چای خوری ، پودر آویشن ۲ قاشق چای خوری ، نمک ۳ قاشق چای خوری ، زردچوبه ۲ قاشق چای خوری ، پودر تخم گشنیز ۲ قاشق چای خوری و پودر پاپریکا ۲ قاشق چای خوری ) است که همگی را باهم ترکیب کرده و از آن به عنوان ادویه مخصوص سوسیس و کالباس استفاده می کنیم .
هویج ها و قارچ ها را هم نگینی خرد کرده و بخار پز می کنیم .
حالا مرغ را که بهتر است از ترکیب سینه و ران مرغ باشد را با چرخ گوشت به همراه سیرهای پوست گرفته ۳ بار چرخ می کنیم تا کاملا له شود . سپس آرد ذرت و ادویه مخصوص را هم به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم . حالا زرده های تخم مرغ و خامه را نیز اضافه کرده و تمامی مواد را کاملا میکس کرده و ورز می دهیم .
بعد از اینکه تمامی مواد کاملا باهم ترکیب شد و ادویه به خورد گوشت مرغ رفت ، قارچ و هویج نگینی شده را هم اضافه کرده و ورز می دهیم به طوری که قارچ و هویج به طور یکسان در خمیر پخش شود ( من از یک عدد فلفل دلمه ای کوچک نگینی شده نیز استفاده کردم که طعم فوق العاده ای به کالباس مرغ داد )
حالا سلفون را روی سطح کار باز کرده و مقداری از خمیر کالباس را روی سطح کار قرار داده و به وسیله سلفون رول می کنیم . ( قطر کالباس مرغ بستگی به خودتان دارد ولی بهتر است قطر آن بیشتر از ۱۰ سانت نباشد )
بعد از اینکه کالباس مرغ را رول کردیم دو طرف آن را با یک نخ محکم می بندیم . و بعد رول های کالباس سلفون شده را داخل نایلون دیگری قرار داده و در آن را محکم می بندیم تا آب داخل آن نرود .
رول های کالباس مرغ را داخل قابلمه آب جوش قرار داده و اجازه می دهیم تا کالباس ها به مدت یک ساعت در آب بجوشند و بعد از قابلمه خارج کرده و در دمای محیط قرار می دهیم تا خنک شده و از حرارت آن کاسته شود .
سپس کالباس مرغ را به مدت ۸ تا ۱۰ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا تا کاملا سرد شود .
سپس کالباس مرغ را برش زده و با دورچین گوجه و خیار شور سرو می کنیم .
- ادویه مخصوص را باهم ترکیب کرده و از آن به مقدار دلخواه در کالباس استفاده می کنیم .
- اگر احساس کردید خمیر کالباس مرغ شما چسبنده است به آن کمی نشاسته ذرت اضافه کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !