مصرف کندر در دوران بارداری

 کندر صمغ درخت خاردار با ارتفاع تقریبی ۲ متر است که در نواحی نسبتا گرم زمین رشد می‌کند . بهترین نوع کندر ، کندری است که خالص ، تازه ، نرم و ظاهرش سفید باشد ، خیلی زود شکسته نشود و وقتی آن را می‌شکنیم داخلش یک حالت چسبنده و زرد و طلایی رنگ باشد .

 

با شکافی که در تنه درختچه کندر ایجاد می‌شود شیرابه سفیدرنگی که همان صمغ کندر است از آن خارج شده و این شیرابه در مجاورت هوا به تدریج سفت شده و به صورت کندر در بازار عرضه می‌شود . کندر دارای طعمی تلخ و معطر و کمی گس است .
خیلی از بزرگ ترها به خانم های جوانی که باردار شده اند توصیه می کنند که کندر بخورید تا فرزندی باهوش داشته باشید ، اما بیان نمی کنند که این کندر را در چه ماه هایی می توان مصرف کرد .

 

یک متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه طب سنتی برای زنان باردار باید‎ها و نباید‎هایی را برای داشتن فرزند سالم توصیه می‌کند ، گفت : خوردن کندر تنها در ماه سوم بارداری بی‌خطر است اما در ماه‌های بعد برای جنین مضر است .

 

خواص کندر :
۱) اگر کندر را با آب سرد بخورید ، اسهال را بند و استفراغ را قطع می‌کند و یکی از مهم‌ترین خواص بسیار مفید و جالب توجه آن ، تقویت حافظه و مرتفع‌کننده فراموشی و ضعف حافظه است که به راستی تاثیر بسزایی دارد .

 

۲) جویدن کندر مانند آدامس لثه را محکم می‌کند و بوی دهان را می‌زداید و روایت شده برای قطع ادرار و بلغم می‌توانید از آن مصرف کنید . مصرف کندر بویژه در زنان باردار و تأثیر آن روی حافظه نوزاد از قدیم الایام مورد تأکید بوده است .

 

با توجه به تحقیقاتی که روی بیش از ۱۰۰ نفر از مادرانی که قبل از زایمان به مدت طولانی ( ۳ الی ۴ ماه ) از کندر استفاده کرده‌اند معلوم شد که مصرف بیش از حد آن موجب بیش‌ فعالی کودکان آنها شده اما مادرانی که به مدت یک ماه یا کمتر از کندر استفاده کرده‌اند کودکانشان بیش‌فعال نشده و همچنین از هوش بالایی برخوردارند .

 

خوردن کندر تنها در ماه سوم بارداری بی‌خطر است اما در ماه‌های بعد برای جنین مضر است .

 

نحوه استفاده از کندر :
آن را کوبیده و هر روز صبح ناشتا یک قاشق مربا خوری از آن‌ را در یک استکان آب حل کرده و مصرف کنید . می‌توانید آن را در دهان گذاشته و به صورت آدامس از آن استفاده کنید ، البته در این حالت کندر کمی تلخ است .

 

از نظر حکمای طب سنتی کندر گرم و خشک است و از نظر خواص آن معتقدند که خشک‌کننده و قابض و بندآورنده خون است ، گازها را تحلیل می‌برد و در تقویت حافظه بسیار موثر است ، از خونریزی‌های خارجی و خونروی از سینه جلوگیری می‌کند و اگر با صمغ خورده شود برای رفع بدبویی بینی و تنگی نفس و سرفه مزمن رطوبتی موثر است .

 

همچنین اگر با عسل خورده شود برای رفع فراموشی مفید است . اگر تا چند روز هر روز ۳ گرم آن را در آب بخیسانید و ناشتا بخورید برای رفع فراموشی و زیادی بلغم مفید است .

 

 

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

پاسخ دهید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*