برای تهیه کیک موجدار ابتدا تخم مرغ ها را از یخچال بیرون می آوریم تا با محیط هم دما شوند .
آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و چند بار الک می کنیم .
فر را روشن می کنیم تا گرم شود .
در کاسه ای شکر و روغن مایع را مخلوط می کنیم تا کرم رنگ و یک دست شود .
تخم مرغ اول را اضافه کرده و خوب هم می زنیم . وانیل را همزمان با تخم مرغ دوم اضافه کرده و حدود 2 دقیقه هم می زنیم .
شیر را نیز به مایع کیک موجدار اضافه کرده و هم می زنیم .
آردی را که الک کرده ایم را آرام آرام و در چند مرحله به کیک اضافه کرده و با همزن دستی و یا لیسک هم می زنیم .
مایع کیک موجدار را به 3 یا 4 قسمت مساوی تقسیم می کنیم .
و به هر قسمت رنگ دلخواه را می زنیم .
من از ترکیب رنگ قرمز ، پودر کاکائو ، سبز و رنگ خود کیک استفاده کردم .
کف قالب لوف ( مستطیل شکل ) را کاغذ روغنی انداخته و یا چرب و آرد پاشی می کنیم .
یک لایه مایع کیک ساده می ریزیم و بعد روی آن پودر کاکائو الک می کنیم تا تمام سطح کیک را پوشش دهد .
و بعد لایه بعدی مایع کیک سبز را داخل قیف یک بار مصرف و یا کیسه فریزر ریخته و نوک آن را سوراخ کنید و روی سطح کاکائویی بریزید طوری که تمام سطح را پوشش دهد .
و بعد دوباره پودر کاکائو الک کنید . مایع کیک کاکائویی را نیز در قیف یا کیسه فریزر ریخته و روی سطح کاکائویی می ریزیم و دوباره با پودر کاکائو پوشش داده و در پایان مایع کیک قرمز را با قیف می ریزیم تا تمام سطح کیک موجدار را پوشش دهد .
کیک موجدار را در فری که از قبل گرم شده به مدت 30 تا 40 دقیقه در طبقه وسط فر در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا بپزد .
بعد از اینکه کیک موجدار را از فر بیرون آوردیم صبر می کنیم تا خنک شود و بعد از فالب خارج می کنیم .
می توانید کیک موجدار را ساده سرو کنید و یا مثل من روش گاناش شکلاتی بزنید و نوش جان کنید .
می توانید به جای رنگ خوراکی از رنگ های طبیعی مثل زعفران ، لبو و ... استفاده کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !