کیک موجدار

زمان آماده سازی
40 دقیقه
حداکثر زمان پخت
40 دقیقه
میزان دشواری
متوسط
مناسب برای
8 نفر
وعده غذایی
عصرانه
نوشته شده توسط
ارسال شده در
2 عدد
تخم مرغ
1 1/2 لیوان
آرد
3/4 لیوان
شکر
1/3 لیوان
شیر
1/2 لیوان
روغن مایع
1/2 قاشق چای خوری
وانیل
1 قاشق مربا خوری
بکینگ پودر
1 قاشق مربا خوری
پودر کاکائو
به مقدار لازم
پودر کاکائو اضافه
به مقدار لازم
رنگ خوراکی
کیک موجدار

کیک موجدار یکی از زیباترین کیک هاست که در آن از ترکیب چند رنگ استفاده می شود و با الک کردن پودر کاکائو بر روی لایه های کیک موجهای زیبا بوجود می آید .

سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه کیک موجدار را آموزش می دهد.

برای تهیه کیک موجدار ابتدا تخم مرغ ها را از یخچال بیرون می آوریم تا با محیط هم دما شوند .

آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و چند بار الک می کنیم .

فر را روشن می کنیم تا گرم شود .

در کاسه ای شکر و روغن مایع را مخلوط می کنیم تا کرم رنگ و یک دست شود .

تخم مرغ  اول را اضافه کرده و خوب هم می زنیم . وانیل را همزمان با تخم مرغ دوم اضافه کرده و حدود 2 دقیقه هم می زنیم .

شیر را نیز به مایع کیک موجدار اضافه کرده و هم می زنیم .

آردی را که الک کرده ایم را آرام آرام و در چند مرحله به کیک اضافه کرده و با همزن دستی و یا لیسک هم می زنیم .

مایع کیک موجدار را به 3 یا 4 قسمت مساوی تقسیم می کنیم .

و به هر قسمت رنگ دلخواه را می زنیم .

من از ترکیب رنگ قرمز ، پودر کاکائو ، سبز و رنگ خود کیک استفاده کردم .

کف قالب لوف ( مستطیل شکل ) را کاغذ روغنی انداخته و یا چرب و آرد پاشی می کنیم .

یک لایه مایع کیک ساده می ریزیم و بعد روی آن پودر کاکائو الک می کنیم تا تمام سطح کیک را پوشش دهد .

و بعد لایه بعدی مایع کیک سبز را داخل قیف یک بار مصرف و یا کیسه فریزر ریخته و نوک آن را سوراخ کنید و روی سطح کاکائویی بریزید طوری که تمام سطح را پوشش دهد .

و بعد دوباره پودر کاکائو الک کنید . مایع کیک کاکائویی را نیز در قیف یا کیسه فریزر ریخته و روی سطح کاکائویی می ریزیم و دوباره با پودر کاکائو پوشش داده و در پایان مایع کیک قرمز را با قیف می ریزیم تا تمام سطح کیک موجدار را پوشش دهد .

کیک موجدار را در فری که از قبل گرم شده به مدت 30  تا 40 دقیقه در طبقه وسط فر در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا بپزد .

بعد از اینکه کیک موجدار را از فر بیرون آوردیم صبر می کنیم تا خنک شود و بعد از فالب خارج می کنیم .

می توانید کیک موجدار را ساده سرو کنید و یا مثل من روش گاناش شکلاتی بزنید و نوش جان کنید .

  1. می توانید به جای رنگ خوراکی از رنگ های طبیعی مثل زعفران ، لبو و ... استفاده کنید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*