کیک شکلاتی با رویه گاناش

زمان آماده سازی
30 دقیقه
حداکثر زمان پخت
30 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
8 نفر
وعده غذایی
عصرانه
نوشته شده توسط
ارسال شده در
1 پیمانه
خامه
1/2 پیمانه
روغن مایع
5 قاشق غذا خوری
پودر کاکائو
3 عدد
تخم مرغ
2 قاشق چای خوری
بکینگ پودر
1/2 قاشق غذا خوری
جوش شیرین
1/2 قاشق غذا خوری
وانیل
100 گرم
شکلات تخته ای
1/4 قاشق غذا خوری
نمک
1 پیمانه
شیر
2 پیمانه
شکر
2 پیمانه
آرد
کیک شکلاتی با رویه گاناش

ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کرده و سفیده را در ظرف تمیزی انقدر هم می زنیم تا سفت شود و از ظرف نریزد.
زرده تخم مرغ را هم با شکر و روغن و وانیل مخلوط می کنیم تا به حالت یک دست و کرم رنگ در اید.
شیر و نصف خامه را هم به مایع کیک اضافه کرده و دوباره هم می زنیم.

مواد خشک را بعد از مخلوط کردن سه بار الک کرده و کم کم به مایعمون اضافه می کنیم و هم می زنیم و در پایان سفیده تخم مرغ را هم به مایع کیک اضافه کرده و با کاردک به ارامی به صورت دورانی هم می زنیم تا پف سفیده نخوابد.
مایع کیک را در قالبی که چرب و ارد پاشی شده یا کاغذ روغنی انداخته شده در فری که از قبل گرم شده به مدت 30 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم .

طرز تهیه رویه گاناش
خامه را داخل یک قابلمه یا ظرف پیرکس می ریزیم و رو حرارت ملایم می گذاریم و مدام هم می زنیم تا خامه بجوش بیاد
شکلاتها را که کاملا خرد و ریز کرده ایم را اضافه می کنیم و سریع هم می زنیم تا شکلات با خامه کاملا مخلوط بشه
بعد از اینکه از گاناشمون کمی خنک شد انرا روی کیکی که کاملا سرد شده می ریزیم.

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*