ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کرده و سفیده را در ظرف تمیزی انقدر هم می زنیم تا سفت شود و از ظرف نریزد.
زرده تخم مرغ را هم با شکر و روغن و وانیل مخلوط می کنیم تا به حالت یک دست و کرم رنگ در اید.
شیر و نصف خامه را هم به مایع کیک اضافه کرده و دوباره هم می زنیم.
مواد خشک را بعد از مخلوط کردن سه بار الک کرده و کم کم به مایعمون اضافه می کنیم و هم می زنیم و در پایان سفیده تخم مرغ را هم به مایع کیک اضافه کرده و با کاردک به ارامی به صورت دورانی هم می زنیم تا پف سفیده نخوابد.
مایع کیک را در قالبی که چرب و ارد پاشی شده یا کاغذ روغنی انداخته شده در فری که از قبل گرم شده به مدت 30 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم .
طرز تهیه رویه گاناش
خامه را داخل یک قابلمه یا ظرف پیرکس می ریزیم و رو حرارت ملایم می گذاریم و مدام هم می زنیم تا خامه بجوش بیاد
شکلاتها را که کاملا خرد و ریز کرده ایم را اضافه می کنیم و سریع هم می زنیم تا شکلات با خامه کاملا مخلوط بشه
بعد از اینکه از گاناشمون کمی خنک شد انرا روی کیکی که کاملا سرد شده می ریزیم.
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !