ریواس یکی از گیاهان ترش مزه بهاری است که علاوه بر خواص درمانی بسیار زیادی که دارد ، در آشپزی نیز استفاده می شود و از آن به صورت خام در تهیه سالاد و پخته در خورشت استفاده می شود .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه خورشت ریواس را آموزش می دهد .
برای تهیه خورشت ریواس ، ابتدا یک عدد پیاز را پوست گرفته و نگینی خرد می کنیم . در قابلمه کمی روغن ریخته و پیازهای نگینی شده را در آن می ریزیم تا نرم و طلایی رنگ شوند . سپس گوشت را اضافه کرده و تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند .
جعفری و نعنا خرد شده را در ظرف دیگری در کمی روغن تفت می دهیم و به گوشت اضافه می کنیم . یک قاشق مربا خوری آرد برنج را با نصف لیوان آب مخلوط کرده و در آن حل می کنیم و به گوشت اضافه می کنیم . حالا دو لیوان آب و فلفل سیاه را هم اضافه کرده و اجازه می دهیم تا خورشت ما به مدت دو تا سه ساعت با حرارت ملایم بپزد .
یک ربع آخر پخت خورشت ریواس های پاک شده و ریز شده را به همراه نمک به خورشت اضافه می کنیم .
( برای پخت ریواس ها زمان کمی لازم است چرا که ریواس ها زود می پزند و به سرعت له می شوند )
خورشت ریواس ترش است و نیازی به اضافه کردن چاشنی ندارد ولی اگر دوست داشتید می توانید به آن کمی رب انار اضافه کنید .
ریواس سرشار از ویتامین ها و املاح است و طبیعت سردی دارد .
ریواس مقوی کبد و معده است .
مصرف ریواس در درمان وسواس ، یرقان و سستی موثر است و خوردن آن برای افراد بی اشتها مفید می باشد .
مصرف ریواس برای درمان حالت تهوع و حصبه نیز مفید است .
ریواس ملین است و برای درمان یبوست موثر است .
ریواس در تقویت قلب و اعصاب موثر بوده و در درمان بواسیر نیز کاربرد دارد .
خورشت ریواس را می توانید با گوشت مرغ نیز تهیه کنید .
به جای نعنای تازه ، از نعنا خشک هم می توانید استفاده کنید . البته باید به مقدار کمتری در خورشت استفاده شود . اگر نعنا زیاد باشد باعث تلخی خورشت ریواس می شود .
دلیل استفاده از آرد برنج در خورشت ریواس برای لعاب دادن به آن است .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !