خورشت ریواس

زمان آماده سازی
30 دقیقه
حداکثر زمان پخت
180 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
3 نفر
وعده غذایی
نهار و شام
نوشته شده توسط
ارسال شده در
300 گرم
ریواس خرد شده
100 گرم
جعفری خرد شده
2 قاشق غذا خوری
نعنا خرد شده
200 گرم
گوشت خورشتی
1 عدد
پیاز
به مقدار لازم
نمک و فلفل
به مقدار لازم
روغن جامد
1 قاشق مربا خوری
آرد برنج
خورشت ریواس

ریواس یکی از گیاهان ترش مزه بهاری است که علاوه بر خواص درمانی بسیار زیادی که دارد ، در آشپزی نیز استفاده می شود و از آن به صورت خام در تهیه سالاد و پخته در خورشت استفاده می شود .

سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه خورشت ریواس را آموزش می دهد .

برای تهیه خورشت ریواس ، ابتدا یک عدد پیاز را پوست گرفته و نگینی خرد می کنیم . در قابلمه کمی روغن ریخته و پیازهای نگینی شده را در آن می ریزیم تا نرم و طلایی رنگ شوند . سپس گوشت را اضافه کرده و تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند .

جعفری و نعنا خرد شده را در ظرف دیگری در کمی روغن تفت می دهیم و به گوشت اضافه می کنیم . یک قاشق مربا خوری آرد برنج را با نصف لیوان آب مخلوط کرده و در آن حل می کنیم و به گوشت اضافه می کنیم . حالا دو لیوان آب و فلفل سیاه را هم اضافه کرده و اجازه می دهیم تا خورشت ما به مدت دو تا سه ساعت با حرارت ملایم بپزد .

یک ربع آخر پخت خورشت ریواس های پاک شده و ریز شده را به همراه نمک به خورشت اضافه می کنیم .

( برای پخت ریواس ها زمان کمی لازم است چرا که ریواس ها زود می پزند و به سرعت له می شوند )

خورشت ریواس ترش است و نیازی به اضافه کردن چاشنی ندارد ولی اگر دوست داشتید می توانید به آن کمی رب انار اضافه کنید .

خورشت ریواس را با برنج زعفرانی سرو کنید .

خواص ریواس :

ریواس سرشار از ویتامین ها و املاح است و طبیعت سردی دارد .

ریواس مقوی کبد و معده است .

مصرف ریواس در درمان وسواس ، یرقان و سستی موثر است و خوردن آن برای افراد بی اشتها مفید می باشد .

مصرف ریواس برای درمان حالت تهوع و حصبه نیز مفید است .

ریواس ملین است و برای درمان یبوست موثر است .

ریواس در تقویت قلب و اعصاب موثر بوده  و در درمان بواسیر نیز کاربرد دارد .

  1. خورشت ریواس را می توانید با گوشت مرغ نیز تهیه کنید .
  2. به جای نعنای تازه ، از نعنا خشک هم می توانید استفاده کنید . البته باید به مقدار کمتری در خورشت استفاده شود . اگر نعنا زیاد باشد باعث تلخی خورشت ریواس می شود .
  3. دلیل استفاده از آرد برنج در خورشت ریواس برای لعاب دادن به آن است .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*