- زمان آماده سازی
- 40 دقیقه
- حداکثر زمان پخت
- 40 دقیقه
- میزان دشواری
- آسان
- مناسب برای
- 4 نفر
- وعده غذایی
- نهار و شام
- نوشته شده توسط
- ارسال شده در
- آگوست 11, 2016
- 400 گرم
- ماکارونی ساده
- 1 پیمانه
- عدس
- 150 گرم
- گوشت چرخ کرده
- 2 عدد
- سیب زمینی
- 1 عدد
- پیاز
- 3 حبه
- سیر
- 3 قاشق غذا خوری
- رب گوجه فرنگی
- 1 قاشق چای خوری
- زردچوبه
- به مقدار لازم
- نمک و فلفل
- به مقدار لازم
- روغن
یکی از پر طرفدار ترین و خوشمزه ترین انواع غذاها ماکارونی است که محبوب اکثر کودکان و بزرگسالان است و از جمله غذاهایی است که در برنامه هفتگی همه ما وجود دارد .
ماکارونی به روش ها و با مواد مختلفی تهیه می شود که امروز طرز تهیه ماکارونی با عدس آموزش داده می شود که به صورت دمی است .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه ماکارونی با عدس را آموزش می دهد .
برای تهیه ماکارونی با عدس ، ابتدا عدس را که از قبل خیس کرده و آب آن را چندین بار عوض کرده ایم را با مقداری آب روی حرارت می گذاریم تا بپزند .
پیاز و سیرها را نگینی خرد کرده و در روغن تفت می دهیم تا سبک شده و کمی طلایی رنگ شوند . سپس گوشت چرخ کرده را نیز اضافه کرده و تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کرده و سرخ شود . سیب زمینی ها ی نگینی شده و عدس های پخته شده را نیز اضافه کرده و تفت می دهیم تا تمامی مواد باهم مخلوط شده و سیب زمینی ها نیز کمی بپزند .
حالا نمک ، فلفل ، زردچوبه و رب را نیز اضافه کرده و هم می زنیم تا بوی خامی رب و زردچوبه نیز گرفته شود و بعد زیر حرارت را خاموش می کنیم .
در یک قابلمه آب ریخته روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید کمی نمک ، روغن و زردچوبه به آبجوش اضافه کرده و بعد رشته های ماکارونی را در آن ریخته و بعد از مدت زمان لازم آن را آبکش می کنیم .
کف قابلمه کمی روغن ریخته و ته دیگ مورد نظر را ته آن می چینیم . سپس ماکارونی و سس عدس را به صورت لا به لا در قابلمه ریخته و در قابلمه را دمی گذاشته ، روی حرارت می گذاریم تا دم بکشد .
ماکارونی با عدس را در ظرف مورد نظر کشیده و با سالاد دلخواه سرو کنید .
- به مواد سس ماکارونی می توانید قارچ نیز اضافه کرده و به جای گوشت چرخ کرده از سویا نیز استفاده کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !