- زمان آماده سازی
- 60 دقیقه
- حداکثر زمان پخت
- 45 دقیقه
- میزان دشواری
- متوسط
- مناسب برای
- 8 نفر
- وعده غذایی
- عصرانه
- نوشته شده توسط
- ارسال شده در
- ژانویه 4, 2017
- 1 1/2 پیمانه
- آرد
- 3/4 پیمانه
- شکر
- 1/2 پیمانه
- روغن
- 1 پیمانه
- آب پرتقال
- 2 عدد
- تخم مرغ
- 1 1/2 قاشق غذا خوری
- رنده پوست پرتقال
- 1 قاشق مربا خوری
- بکینگ پودر
- 1/4 قاشق چای خوری
- وانیل
- 1 قاشق غذا خوری
- نشاسته ذرت
- 1/4 پیمانه
- شکر اضافه
- 1 قاشق مربا خوری
- کره
یکی از کیک های خوشمزه که می توانید برای فصل زمستان تهیه کنید کیک پرتقالی است که قبلا نوع ساده آن را آموزش داده ایم . امروز می خواهیم کیک پرتقالی با سس پرتقال را آموزش دهیم که طعم فوق العاده ای دارد و گزینه مناسبی برای میز عصرانه شما می باشد .
برای تهیه پایه این کیک می توانید از دستور کیک ساده ، شیفون ، کیک شیر و یا کیک پرتقالی استفاده کنید که من امروز از دستور کیک پرتقالی دو تخم مرغی برای تهیه آن استفاده کرده ام .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه کیک پرتقالی با سس پرتقال را آموزش می دهد .
برای تهیه کیک پرتقالی با سس پرتقال ابتدا ، آرد و بکینگ پودر را باهم ترکیب کرده و ۳ بار الک می کنیم . فر را هم با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود .
شکر و روغن را باهم ترکیب کرده و آنقدر هم می زنیم تا سفید رنگ شود و بعد تخم مرغ ها و وانیل را هم اضافه کرده و حسابی هم می زنیم تا مواد ما پف کند . سپس نصف پیمانه آب پرتقال و ۱ قاشق غذا خوری رنده پوست پرتقال را هم اضافه کرده و با همزن دستی هم می زنیم . در پایان ترکیب مواد خشک را هم کم کم اضافه کرده و با دیگر مواد مخلوط می کنیم تا مایع یک دستی بدست آید .
مایع کیک را داخل قالبی که از قبل چرب و آرد پاشی کرده و یا کاغذ روغنی انداخته ایم می ریزیم و قالب را به مدت ۴۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا بپزد .
حالا سس پرتقال را تهیه می کنیم . نصف پیمانه آب پرتقال را با یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت ترکیب کرده و هم می زنیم تا پودر نشاسته کاملا در آب پرتقال حل شود . شکر را هم اضافه کرده و بعد قابلمه را روی حرارت قرار داده و مرتب هم می زنیم تا به غلظت کافی برسد . سپس سس را از روی حرارت برداشته و رنده پوست پرتقال و کره را به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا کره نیز با سس ترکیب شده و آب شود . سس را کنار می گذاریم تا کاملا خنک شود .
کیک را بعد از پخت از فر خارج کرده و کنار می گذاریم تا خنک شود و بعد از قالب خارج کرده و سس پرتقالی را روی آن می ریزیم.
کیک پرتقالی با سس پرتقال را برش زده و در ظرف مورد نظر می چینیم .
- دقت کنید تا سس پرتقال شما بیش از حد سفت نشود . چرا که بعد از سرد شدن نیز غلیظ می شود .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !