کیک پرتقالی با سس پرتقال

زمان آماده سازی
60 دقیقه
حداکثر زمان پخت
45 دقیقه
میزان دشواری
متوسط
مناسب برای
8 نفر
وعده غذایی
عصرانه
نوشته شده توسط
ارسال شده در
1 1/2 پیمانه
آرد
3/4 پیمانه
شکر
1/2 پیمانه
روغن
1 پیمانه
آب پرتقال
2 عدد
تخم مرغ
1 1/2 قاشق غذا خوری
رنده پوست پرتقال
1 قاشق مربا خوری
بکینگ پودر
1/4 قاشق چای خوری
وانیل
1 قاشق غذا خوری
نشاسته ذرت
1/4 پیمانه
شکر اضافه
1 قاشق مربا خوری
کره
کیک پرتقالی با سس پرتقال

یکی از کیک های خوشمزه که می توانید برای فصل زمستان تهیه کنید کیک پرتقالی است که قبلا نوع ساده آن را آموزش داده ایم . امروز می خواهیم کیک پرتقالی با سس پرتقال را آموزش دهیم که طعم فوق العاده ای دارد و گزینه مناسبی برای میز عصرانه شما می باشد .
برای تهیه پایه این کیک می توانید از دستور کیک ساده ، شیفون ، کیک شیر و یا کیک پرتقالی استفاده کنید که من امروز از دستور کیک پرتقالی دو تخم مرغی برای تهیه آن استفاده کرده ام .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه کیک پرتقالی با سس پرتقال را آموزش می دهد .
برای تهیه کیک پرتقالی با سس پرتقال ابتدا ، آرد و بکینگ پودر را باهم ترکیب کرده و ۳ بار الک می کنیم . فر را هم با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود .
شکر و روغن را باهم ترکیب کرده و آنقدر هم می زنیم تا سفید رنگ شود و بعد تخم مرغ ها و وانیل را هم اضافه کرده و حسابی هم می زنیم تا مواد ما پف کند . سپس نصف پیمانه آب پرتقال و ۱ قاشق غذا خوری رنده پوست پرتقال را هم اضافه کرده و با همزن دستی هم می زنیم . در پایان ترکیب مواد خشک را هم کم کم اضافه کرده و با دیگر مواد مخلوط می کنیم تا مایع یک دستی بدست آید .
مایع کیک را داخل قالبی که از قبل چرب و آرد پاشی کرده و یا کاغذ روغنی انداخته ایم می ریزیم و قالب را به مدت ۴۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا بپزد .
حالا سس پرتقال را تهیه می کنیم . نصف پیمانه آب پرتقال را با یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت ترکیب کرده و هم می زنیم تا پودر نشاسته کاملا در آب پرتقال حل شود . شکر را هم اضافه کرده و بعد قابلمه را روی حرارت قرار داده و مرتب هم می زنیم تا به غلظت کافی برسد . سپس سس را از روی حرارت برداشته و رنده پوست پرتقال و کره را به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا کره نیز با سس ترکیب شده و آب شود . سس را کنار می گذاریم تا کاملا خنک شود .
کیک را بعد از پخت از فر خارج کرده و کنار می گذاریم تا خنک شود و بعد از قالب خارج کرده و سس پرتقالی را روی آن می ریزیم.
کیک پرتقالی با سس پرتقال را برش زده و در ظرف مورد نظر می چینیم .

  1. دقت کنید تا سس پرتقال شما بیش از حد سفت نشود . چرا که بعد از سرد شدن نیز غلیظ می شود .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

پاسخ دهید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*