کیک پرتقال ، یکی از کیک های فوق العاده خوشمزه و خوش عطر و طعم است که می توانید برای شب یلدا آن را آماده و از میهمانان خود پذیرایی کنید . کیک پرتقال طرز تهیه راحتی دارد و می توانید به سادگی آن را تهیه کنید . برای تهیه آن هم به آب پرتقال طبیعی و رنده پوست پرتقال تازه نیاز است که در حال حاضر و در این فصل این میوه خوشمزه به وفور یافت می شود .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه کیک پرتقال را آموزش می دهد .
برای تهیه کیک پرتقالی ، ابتدا آرد و بکینگ پودر را باهم ترکیب کرده و الک می کنیم . سپس فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود .
زرده و سفیده تخم مرغ را هم جدا کرده و سفیده ها را داخل کاسه ای ریخته و با همزن برقی آنقدر می زنیم تا پف کرده و وقتی کاسه را بر می گردانیم بیرون نریزد . سپس آن را در یخچال قرار می دهیم . شکر و روغن را هم باهم ترکیب کرده ، آنقدر می زنیم تا سفید رنگ شود و بعد زرده های تخم مرغ را به همراه وانیل و رنده پوست پرتقال اضافه کرده و دوباره هم می زنیم تا تمامی مواد کاملا باهم ترکیب شوند . حالا آب پرتقال را هم اضافه می کنیم و هم می زنیم .
ترکیب مواد خشک را هم که الک کرده ایم را به همراه گردوی خرد شده ، در چند مرحله اضافه کرده و با همزن دستی و یا لیسک هم می زنیم . در پایان سفیده تخم مرغ را هم کم کم اضافه کرده و به آرامی و از پایین به بالا مخلوط می کنیم به طوری که بافت پفکی آن از بین نرود .
کف قالب مورد نظر را چرب و آرد پاشی کرده و یا کاغذ روغنی می اندازیم و مایع کیک پرتقال را داخل قالب ریخته و آن را داخل فر به مدت ۴۵ دقیقه قرار می دهیم تا بپزد . سپس گریل را روشن می کنیم تا روی کیک هم طلایی رنگ شود .
کیک پرتقال را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن از قالب خارج می کنیم .
کیک پرتقال را با تکه های پرتقال تزئین و سرو می کنیم .
دمای فرهای مختلف باهم متفاوت است . بنابراین بعد از نیم ساعت کیک را امتحان کنید . اگر کارد و یا خلال دندان از مرکز کیک تمیز بیرون آمد ، کیک آماده است در غیر این صورت به مدت بیشتری برای پخت نیز است .
در صورت تمایل می توانید گردو خرد شده را از دستور کیک پرتقال حذف کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !