لازانیا گوشت و قارچ

زمان آماده سازی
60 دقیقه
حداکثر زمان پخت
20 دقیقه
میزان دشواری
متوسط
مناسب برای
4 نفر
وعده غذایی
نهار و شام
نوشته شده توسط
ارسال شده در
1 بسته
لازانیا
200 گرم
گوشت چرخ کرده
5 عدد بزرگ
قارچ
1 عدد
فلفل دلمه ای
1 عدد بزرگ
پیاز
1 قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی
به مقدار لازم
نمک و فلفل
به مقدار لازم
سس بشامل
1/2 قاشق چای خوری
زردچوبه
300 گرم
پنیر پیتزای رنده شده
به مقدار لازم
پودر آویشن
به مقدار لازم
روغن جامد
لازانیا گوشت و قارچ

لازانیا یکی از خوشمزه ترین و معروف ترین غذاهای ایتالیایی است که البته در ایران هم طرفداران بسیار زیادی دارد و چند سالی است که در بعضی رستوران ها نیز سرو می شود . لازانیا انواع مختلفی دارد و از مواد مختلفی برای تهیه آن استفاده می شود .
یکی از خوشمزه ترین آنها لازانیا گوشت و قارچ است .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه لازانیا گوشت و قارچ را آموزش می دهد .
برای تهیه لازانیا گوشت و قارچ ، ابتدا گوشت چرخ کرده و یک عدد پیاز رنده شده را باهم مخلوط کرده و به آن نمک و فلفل اضافه می کنیم .
در یک تابه مقدار کمی روغن ریخته و گوشت چرخ کرده را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند .
فلفل دلمه ای را شسته و نگینی خرد می کنیم .
قارچ ها را نیز شسته و خرد می کنیم و به همراه فلفل دلمه ای خرد شده به مواد گوشتی اضافه می کنیم .
یک قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی را با نصف لیوان آب و زردچوبه مخلوط کرده و به مواد بالا اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا مایع گوشتی کاملا بپزد و آب روی آن نیز خشک شود .
در یک قابلمه آب ریخته و اجازه می دهیم تا به جوش آید . یک قاشق روغن مایع به آن اضافه می کنیم و بعد ورقه های لازانیا را دانه دانه داخل آبجوش انداخته و سعی می کنیم تا ورقه ها روی هم قرار نگیرند . بعد از 8 تا 10 دقیقه ورقه های لازانیا را آبکش کرده و کمی آب سرد روی آن می ریزیم تا به هم نچسبد . ورقه های لازنیا را روی پارچه تمیزی قرار می دهیم .
کف ظرف پیرکس را چرب نموده و با ورقه های لازانیا ته آن را کامل می پوشانیم .
سپس یک لایه مایع گوشتی ریخته و روی آن را با سس سفید که طرز تهیه آن در همین سایت آمده است ( البته این بار  در سس سفید علاوه بر پودر زنجبیل ، پودر سیر و آویشن نیز اضافه کردم که بسیار عالی شد ) کاملا می پوشانیم و روی آن پنیر پیتزا می ریزیم .
در صورت تمایل نیز روی هر لایه پودر آویشن نیز می پاشیم .
همین طور ادامه می دهیم تا ورقه های لازانیا و مایع گوشتی تمام شود . سپس روی ردیف آخر پنیر پیتزا و سس سفید می ریزیم و در فری که از قبل گرم شده به مدت 20 دقیقه قرار می دهیم تا پنیر پیتزا آب شده و روی آن طلایی رنگ شود .
لازانیا گوشت و قارچ را از فر خارج کرده و روی آن را با سس تزئین و سرو کنید .

  1. لازانیا گوشت و قارچ غذای نسبتا سنگینی است و بهتر است برای تهیه مایع گوشتی ان از روغن کمی استفاده شود .
  2. ورقه های لازانیا را طوری کنار هم قرار دهید که هر ورقه کمی روی ورقه دیگر بیاید تا به هنگام برش زدن از هم نپاشد .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*