- زمان آماده سازی
- 10 دقیقه
- حداکثر زمان پخت
- 20 دقیقه
- میزان دشواری
- آسان
- نوشته شده توسط
- ارسال شده در
- آوریل 21, 2016
- 1 لیوان
- شیر
- 1 قاشق غذا خوری
- کره
- 1 قاشق غذا خوری
- آرد
- به مقدار لازم
- نمک و فلفل
- به مقدار لازم
- رنده جوز هندی
سس بشامل یکی از سس های بسیار پر کاربرد فرانسوی است که به آن سس سفید نیز گفته می شود . این سس در حال حاضر در تمام اروپا کاربرد دارد و از آن در تهیه انواع پاستا ، لازانیا ، سوفله و … استفاده می شود . این سس بسیار خوش عطر و خوشمزه است و طعم بسیار خوبی به غذاها می دهد .
در تهیه این سس می توان ادویه ای مختلفی بکار برد و طرز تهیه آن نیز بسیار سریع و آسان است .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه سس بشامل یا سس سفید را آموزش می دهد :
برای تهیه سس بشامل ، ابتدا کره را در قابلمه مناسبی ( مثلا شیر جوش ) ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا کره ذوب و داغ شود . سپس آردی را که الک کرده اید را به کره اضافه کنید و خوب هم می زنیم . آرد را کمی تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند . ( اگر می خواهید سس بشامل سفیدتری داشته باشید آرد را کمتر تفت بدهید ، ولی هرچه آرد تفت بیشتری بخورد سس خوشمزه تری به دست می آید ) حالا یک پیمانه شیر را کم کم به آرد اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا موادمان گلوله کلوله نشود و سس صاف و یکدستی بدست آید . ( شیر را در چند مرحله اضافه کنید و تند تند هم بزنید تا سس بشامل نبرد )
سس بشامل را مرتب هم می زنیم تا کمی غلیظ شود و بعد نمک ، فلفل و رنده جوزهندی و یا هر ادویه ای که دوست داشتید را به سس اضافه می کنیم .
وقتی که سس بشامل به غلظت کافی رسید ، آن را از روی حرارت برداشته و کنار می گذاریم تا زمانی که بخواهیم از آن در غذا استفاده کنیم .
در صورت تمایل می توانید به این سس کمی خامه نیز اضافه کنید تا سس خوش طعم تری داشته باشید .
- در صورت تمایل می توانید به این سس کمی جعفری خرد شده و یا پودر آویشن نیز اضافه کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !