سس بشامل

زمان آماده سازی
10 دقیقه
حداکثر زمان پخت
20 دقیقه
میزان دشواری
آسان
نوشته شده توسط
ارسال شده در
1 لیوان
شیر
1 قاشق غذا خوری
کره
1 قاشق غذا خوری
آرد
به مقدار لازم
نمک و فلفل
به مقدار لازم
رنده جوز هندی
سس بشامل

سس بشامل یکی از سس های بسیار پر کاربرد فرانسوی است که به آن سس سفید نیز گفته می شود . این سس در حال حاضر در تمام اروپا کاربرد دارد و از آن در تهیه انواع پاستا ، لازانیا ، سوفله و … استفاده می شود . این سس بسیار خوش عطر و خوشمزه است و طعم بسیار خوبی به غذاها می دهد .

در تهیه  این سس می توان ادویه ای مختلفی بکار برد و طرز تهیه آن نیز بسیار سریع و آسان است .

سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه سس بشامل یا سس سفید را آموزش می دهد :

برای تهیه سس بشامل ، ابتدا کره را در قابلمه مناسبی ( مثلا شیر جوش ) ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا کره ذوب و داغ شود . سپس آردی را که الک کرده اید را به کره اضافه کنید و خوب هم می زنیم . آرد را کمی تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند .  ( اگر می خواهید سس بشامل سفیدتری داشته باشید آرد را کمتر تفت بدهید ، ولی هرچه آرد تفت بیشتری بخورد سس خوشمزه تری به دست می آید ) حالا یک پیمانه شیر را کم کم به آرد اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا موادمان گلوله کلوله نشود و سس صاف و یکدستی بدست آید . ( شیر را در چند مرحله اضافه کنید و تند تند هم بزنید تا سس بشامل نبرد )

سس بشامل را مرتب هم می زنیم تا کمی غلیظ شود و بعد نمک ، فلفل و رنده جوزهندی و یا هر ادویه ای که دوست داشتید را به سس اضافه می کنیم .

وقتی که سس بشامل به غلظت کافی رسید ، آن را از روی حرارت برداشته و کنار می گذاریم تا زمانی که بخواهیم از آن در غذا استفاده کنیم .

در صورت تمایل می توانید به این سس کمی خامه نیز اضافه کنید تا سس خوش طعم تری داشته باشید .

 

  1. در صورت تمایل می توانید به این سس کمی جعفری خرد شده و یا پودر آویشن نیز اضافه کنید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*