خورشت فسنجان یکی از خوشمزه ترین و لذیذ ترین غذاهای شمالی است که بسیار پر طرفدار و دلچسب است .
این خورشت در نقاط مختلف ایران به شیوه های مختلفی تهیه می شود و در تهیه آن از گوشت مرغ ، گوشت قلقلی ، گوشت قرمز و … استفاده می شود .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ را آموزش می دهد .
برای تهیه خورشت فسنجان ، ابتدا گردوها را شکسته و با آسیاب پودر می کنیم .
در یک قابلمه یک عدد پیاز را که نگینی خرد کرده ایم را در مقدار کمی روغن تفت می دهیم تا سرخ شوند و بعد به آن زردچوبه را اضافه می کنیم .
پودر گردو را با آب سرد مخلوط می کنیم ( با این کار به گردوها شوک وارد می شود و به روغن می افتد ) و به پیاز داغ اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا خورشت فسنجان ما به جوش آید .
سپس زیر حرارت را کم می کنیم تا خورشت فسنجان ما به آرامی بپزد و جا بیفتد .
اگر احساس کردید آب خورشت کم است کمی به آن آب اضافه کنید .
مرغ ها را که بهتر است از سینه و ران انتخاب شود را در تابه ای سرخ می کنیم . بعد از گذشت سه ساعت از پخت خورشت فسنجان به آن اضافه می کنیم .
رب انار را در کمی آب سرد حل می کنیم تا روان شود و به خورشت فسنجان اضافه می کنیم . بنابر سلیقه به اندازه دلخواه به آن شکر و نمک نیز اضافه می کنیم . ( البته من همیشه به جای شکر دو تکه شکلات تخته ای اضافه می کنم تا خورشت فسنجان خوشرنگ تری داشته باشم )
دو ساعت دیگر اجازه می دهیم تا خورشت فسنجان ما به همراه مرغ ها به بپزد و به روغن بیفتد .
خورشت فسنجان را در ظرف مورد نظر سرو و با برنج ایرانی نوش جان کنید .
خواص گردو :
گردو حاوی اسید فولیک ، تیامین و ریوفلاوی است و بنابراین مصرف آن برای زنان باردار و هم چنین کسانی که قصد بارداری دارد بسیار مفید است .
مصرف گردو تاثیر به سزایی در افزایش مقدار اسپرم دارد چرا که گردو سرشار از پتاسیم ، منگنز ، کلسیم ، روی ، آهن ، مس و منیزیم است .
گردو منبع غنی از امگا3 و روی است و برای سلامت قلب و گردش خون و هم چنیم سلامت جنسی مردان بسیار مفید است .
مصرف گردو برای تقویت و رشد مو و کاهش ریزش مو مفید است چرا که گردو حاوی بیوتین است .
گردو بسیار خون ساز و تصفیه کننده خون می باشد و مصرف آن باعث تسکین دل پیچه می شود .
گردو در درمان بیماری های ریوی موثر است . و هم چنین باعث جلو گیری از تشکیل سنگ کلیه و سنگ کیسه صفرا می شود .
گردو سرشار از مس است بنابراین به جذب آهن کمک می کند .
در تهیه خورشت فسنجان می توانید به جای مرغ از کوفته ریزه نیز استفاده کنید .
در تهیه خورشت فسنجان بهتر است آب به صورت مرحله ای و کم کم به خورشت اضافه شود .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !