رولت بادمجان یکی از خوشمزه ترین غذاهاست که ظاهر زیبایی دارد و یک گزینه مناسب برای پذیرایی از میهمانان است . در تهیه رولت بادمجان می توان گوشت چرخ کرده را به صورت کوفته ریزه درست کرد و لای هر بادمجان گذاشت و یا اینکه گوشت چرخ کرده را با پیاز و ادویه تفت داد و روی بادمجان ها ریخت و بعد رول کرد .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه رولت بادمجان با کوفته ریزه را آموزش می دهد .
برای تهیه رولت بادمجان ، بادمجان ها را شسته و پوست می گیریم و به صورت ورقه ای برش نازک می زنیم ، نمک زده و می گذاریم یک ساعت بماند تا نمکها جذب بادمجان شوند و آب بیندازند . در این صورت هم تلخی بادمجان گرفته می شود و هم به هنگام سرخ کردن روغن کمتری مصرف می شود .
بادمجان ها را با یک دستمال تمیز خوب خشک کرده و سرخ می کنیم .
یک عدد پیاز را رنده کرده و آب آن را می گیریم و بعد پیاز و گوشت چرخ کرده را با هم میکس کرده و نمک و فلفل اضافه می کنیم و به اندازه دلخواه برداشته گرد می کنیم و آنها را در نصف پیمانه روغن سرخ می کنیم .
روی هر بادمجان یک کوفته ریزه قرار می دهیم و به صورت رولت ، لوله می کنیم و با یک خلال دندان رولت ها را فیکس می کنیم .
روی هر خلال بادمجان یک برش کوچک از گوجه و فلفل دلمه ای قرار می دهیم تا ظاهر زیباتری داشته باشند .
یک عدد پیاز و دو حبه سیر را نگینی خرد کرده و در کمی روغن سرخ می کنیم .فلفل ، زردچوبه و رب را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی خامی رب گرفته شود . دو عدد گوجه را حلقه ای برش می زنیم و روی پیاز داغ می چینیم و رولت های آماده شده را روی گوجه ها قرار می دهیم . کمی آب که به آن نمک اضافه کرده ایم را روی رولت ها می ریزیم و اجازه می دهیم سس غذا کمی غلیظ شود .
بعد از اینکه رولت بادمجان ما آماده شد آن را در ظرف مورد نظر چیده و کمی از سس را روی آن می ریزیم .
رولت بادمجان با کوفته ریزه را هم می توانید با نان میل کنید و یا اینکه با برنج نوش جان کنید .
رولت بادمجان را می توانید در فر نیز بپزید .
در صورت تمایل می توانید از پنیر پیتزا نیز در تهیه رولت بادمجان استفاده کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !