برنج کته ای

زمان آماده سازی
10 دقیقه
حداکثر زمان پخت
40 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
3 نفر
وعده غذایی
نهار و شام
نوشته شده توسط
ارسال شده در
3 پیمانه
برنج
4 پیمانه
آب
1 قاشق غذا خوری
کره
2 قاشق چای خوری
نمک
برنج کته ای

با آبکش کردن برنج تمامی مواد مغذی موجود در آن و ویتامین های آن از جمله ویتامین B برنج از بین می رود . بنابراین برای حفظ مواد مغذی و ویتامین های موجود در برنج بهتر است برنج را آبکش نکرده و به صورت کته پخته شود .

طرز تهیه برنج کته ای در آیکابان

برای تهیه برنج کته ای حتما از برنج ایرانی استفاده کنید چون هم عطر و طعم فوق العاده ای دارد و هم اینکه ارزش تغذیه ای بیشتری دارد .

برنج را چندین بار شسته و به آن نمک و آب را اضافه می کنیم و می گذاریم یک تا دو ساعت برنج خیس بخورد .

برنج را با همان آب داخل قابلمه ریخته و روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید . به محض اینکه به جوش آمد زیر حرارت را کم می کنیم و کره یا روغن را اضافه می کنیم و در قابلمه دمی گذاشته و به مدت 40 دقیقه می گذاریم تا کته آماده شود .

کته را در پلوپز هم می توانید تهیه کنید . به این صورت که برنج را با آب و نمکی که در آن خیس شده داخل پلوپز ریخته و کره را به آن اضافه می کنید و پلوپز را روشن کرده و می گذارید تا بپزد .

خواص برنج کته ای :

برنج یکی از غذاهایی است که راحت هضم می شود و بسیار مقوی است .

برنج حاوی فیبر است که در بهبود عملکرد روده ها موثر است و تحریکات روده و معده را کم می کند .

خوردن برنج برای تولید اسپرم مفید است .

برنج خواب آور است و هم چنین برای رفع تشنگی مفید است .

مصرف برنج برای درمان فشار خون نیز مفید است و هم چنین قند خون را در حالت تعادل نگه می دارد .

  1. اگر دیدید کته نپخته و دانه های برنج خشک است کمی آبجوش به آن اضافه کنید . البته اضافه کردن آب بعد از پخت امکان دارد کیفیت کته را کمی پایین بیاورد .
  2. اگرمی خواهید برنجتان ته دیگ داشته باشد باید برنج را به مدت بیشتری بپزید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*