با آبکش کردن برنج تمامی مواد مغذی موجود در آن و ویتامین های آن از جمله ویتامین B برنج از بین می رود . بنابراین برای حفظ مواد مغذی و ویتامین های موجود در برنج بهتر است برنج را آبکش نکرده و به صورت کته پخته شود .
برای تهیه برنج کته ای حتما از برنج ایرانی استفاده کنید چون هم عطر و طعم فوق العاده ای دارد و هم اینکه ارزش تغذیه ای بیشتری دارد .
برنج را چندین بار شسته و به آن نمک و آب را اضافه می کنیم و می گذاریم یک تا دو ساعت برنج خیس بخورد .
برنج را با همان آب داخل قابلمه ریخته و روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید . به محض اینکه به جوش آمد زیر حرارت را کم می کنیم و کره یا روغن را اضافه می کنیم و در قابلمه دمی گذاشته و به مدت 40 دقیقه می گذاریم تا کته آماده شود .
کته را در پلوپز هم می توانید تهیه کنید . به این صورت که برنج را با آب و نمکی که در آن خیس شده داخل پلوپز ریخته و کره را به آن اضافه می کنید و پلوپز را روشن کرده و می گذارید تا بپزد .
خواص برنج کته ای :
برنج یکی از غذاهایی است که راحت هضم می شود و بسیار مقوی است .
برنج حاوی فیبر است که در بهبود عملکرد روده ها موثر است و تحریکات روده و معده را کم می کند .
خوردن برنج برای تولید اسپرم مفید است .
برنج خواب آور است و هم چنین برای رفع تشنگی مفید است .
مصرف برنج برای درمان فشار خون نیز مفید است و هم چنین قند خون را در حالت تعادل نگه می دارد .
اگر دیدید کته نپخته و دانه های برنج خشک است کمی آبجوش به آن اضافه کنید . البته اضافه کردن آب بعد از پخت امکان دارد کیفیت کته را کمی پایین بیاورد .
اگرمی خواهید برنجتان ته دیگ داشته باشد باید برنج را به مدت بیشتری بپزید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !