پیراشکی کرم دار

زمان آماده سازی
180 دقیقه
حداکثر زمان پخت
30 دقیقه
میزان دشواری
سخت
مناسب برای
20 نفر
وعده غذایی
نیم چاشت
نوشته شده توسط
ارسال شده در
100 گرم
شکر
500 گرم
آرد
1/2 پیمانه
آب ولرم
1 1/2 قاشق سوپخوری
خمیر مایه
1/2 قاشق چای خوری
نمک
1/2 قاشق غذا خوری
روغن مایع
1 پیمانه
آب گرم
به مقدار لازم
روغن سرخ کردنی
1 1/2 پیمانه
شیر
160 گرم
شکر اضافه
90 گرم
آرد اضافه
1/4 قاشق چای خوری
وانیل
پیراشکی کرم دار

پیراشکی کرم دار یکی از شیرینی های خوشمزه ، خوش عطر ولذیذ است که بسیار پر طرفدار است و می توان آن را به عنوان یک میان وعده مناسب برای کودکان نیز در نظر گرفت .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه پیراشکی کرم دار خانگی را آموزش می دهد .
برای تهیه پیراشکی کرم دار ، ابتدا نصف پیمانه آب گرم ( آب گرم باشد ولی انگشت را نسوزاند ) را در کاسه ای ریخته و به آن یک قاشق چای خوری شکر اضافه کنید . خمیر مایه را روی آب گرم پاشیده و روی آن دری قرار داده و به مدت 15 تا 20 دقیقه کنار می گذاریم تا پف کند و خمیر مایه عمل بیاید .
آرد ، شکر و نمک را باهم ترکیب کرده و خمیر مایه به عمل آمده را به آن اضافه می کنیم . مواد را باهم مخلوط کرده و بعد آب ولرم را کم کم به خمیر پیراشکی اضافه می کنیم . در پایان نصف قاشق غذا خوری روغن مایع را نیز به خمیر اضافه می کنیم .
سطح کار را آرد پاشی کرده و خمیر را روی آن ورز می دهیم تا خمیر لطیف و یک دستی به دست آید .
خمیر را داخل ظرفی گذاشته و روی آن را با پارچه تمیزی می بندیم . خمیر را به مدت 2 ساعت در جای گرمی قرار می دهیم تا حجم آن دو برابر شود .
بعد از دو ساعت ، دوباره روی سطح کار را آرد پاشی کرده و خمیر را با وردنه به قطر نیم سانت پهن می کنیم . پیراشکی ها را قالب زده و آن ها را روی پارچه تمیزی قرار می دهیم و روی آن را می بندیم و اجازه می دهیم تا پیراشکی ها یک ساعت دیگر نیز استراحت کنند تا دوباره حجیم شوند .
در یک قابلمه گود مانند شیرجوش روغن ریخته و اجازه می دهیم تا کاملا داغ شود . سپس پیراشکی ها را در روغن انداخته و سرخ می کنیم . ( به هنگام سرخ کردن پیراشکی ها روی خمیر ، روغن داغ می ریزیم تا بیشتر پف کنند . )
پیراشکی ها را روی دستمال تمیز آشپزخانه و یا صافی قرار می دهیم تا روغن اضافی آن ها گرفته شود .
سپس پیراشکی ها را برش داده و وسط آن ها را با کرم پر می کنیم .
پیراشکی کرم دار را در ظرف مورد نظر چیده و با شکلات آب شده روی آن را تزئین کنید .
برای کرم پیراشکی نیز می توانید از کرم پاتیسیر که دستور آن در همین سایت آمده است استفاده کنید و یا اینکه از دستور زیر برای تهیه کرم استفاده کنید .
شیر ، شکر و آرد را داخل قابلمه کوچکی ریخته و هم می زنیم تا کاملا یک دست شود و آرد در شیر حل شود . سپس قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم تا غلظتی مانند فرنی پیدا کند . در پایان وانیل را به کرم اضافه کنید .

  1. داخل پیراشکی ها را می توانید با انواع کرم ، خامه و مربا پر کنید .
  2. با این مقدار خمیر می توانید حدودا 20 عدد پیراشکی تهیه کنید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*