کرم پاتیسیر

زمان آماده سازی
20 دقیقه
حداکثر زمان پخت
30 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
6 نفر
وعده غذایی
دسر
نوشته شده توسط
ارسال شده در
1/2 پیمانه
شیر
1 عدد
زرده تخم مرغ
1 قاشق سوپخوری
آرد
2 قاشق سوپخوری
نشاسته ذرت
1/4 قاشق چای خوری
وانیل
2 قاشق چای خوری
پودر شکر
1/2 پیمانه
خامه
1/2 پیمانه
شکر
1/2 پیمانه
آب
1 1/2 قاشق چای خوری
پودر ژلاتین
کرم پاتیسیر

کرم پاتیسیر ، یک کرم خوشمزه و بسیار کاربردی است که از آن می توان برای روی کیک ، دسرهای مختلف ، انواع پیراشکی ، تارت و هم چنین به عنوان سس میوه نیز استفاده کرد .
این کرم بسیار راحت تهیه می شود و اگر بخواهید به آن فرم بدهید و از ماسوره و قیف استفاده کنید باید آن را کمی غلیظ تر کنید .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه کرم پاتیسیر را آموزش می دهد .
برای تهیه کرم پاتیسیر ، ابتدا آرد و نشاسته را باهم ترکیب کرده و شیر سرد را کم کم به آن اضافه می کنیم و به طور مداوم هم می زنیم تا آرد و نشاسته در شیر کاملا حل شود و هیچ گلوله ای در آن باقی نماند . مایع به دست آمده را با یک توری و یا الک صاف کرده و شکر را به آن اضافه می کنیم .
قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و به صورت مداوم هم می زنیم تا مایع به جوش آید و کرم پاتیسیر کمی غلیظ شود .
زرده تخم مرغ را با همزن زده و به مخلوط بالا اضافه می کنیم . پودر ژلاتین را در نیم پیمانه آب حل کرده و روی حرارت غیر مستقیم ( بخار کتری و یا سماور ) می گذاریم  و به روش بن ماری ذوب می کنیم تا ژلاتین در آب کاملا حل شود و مایع شفافی به دست آید .
ژلاتین حل شده را به مواد بالا اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا کرم یک دستی به دست آید و غلظتی مانند فرنی پیدا کند .
در یک کاسه نصف پیمانه خامه ، شکر و وانیل را هم می زنیم تا سفت شده و فرم بگیرد و بعد آن را نیز به کرم پاتیسیر اضافه می کنیم .
کرم پاتیسیر را بعد از خنک شدن می توانید استفاده کنید .

اگر کرم پاتیسیر شکلاتی بخواهید می توانید به آن شکلات کاکائویی رنده شده اضافه کنید و از مقدار شکر به کار رفته در کرم کم کنید .

  1. این کرم را می توانید به مدت 3 روز در ظرف دردار در یخچال نگه داری کنید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*