کرم پاتیسیر ، یک کرم خوشمزه و بسیار کاربردی است که از آن می توان برای روی کیک ، دسرهای مختلف ، انواع پیراشکی ، تارت و هم چنین به عنوان سس میوه نیز استفاده کرد .
این کرم بسیار راحت تهیه می شود و اگر بخواهید به آن فرم بدهید و از ماسوره و قیف استفاده کنید باید آن را کمی غلیظ تر کنید .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه کرم پاتیسیر را آموزش می دهد .
برای تهیه کرم پاتیسیر ، ابتدا آرد و نشاسته را باهم ترکیب کرده و شیر سرد را کم کم به آن اضافه می کنیم و به طور مداوم هم می زنیم تا آرد و نشاسته در شیر کاملا حل شود و هیچ گلوله ای در آن باقی نماند . مایع به دست آمده را با یک توری و یا الک صاف کرده و شکر را به آن اضافه می کنیم .
قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و به صورت مداوم هم می زنیم تا مایع به جوش آید و کرم پاتیسیر کمی غلیظ شود .
زرده تخم مرغ را با همزن زده و به مخلوط بالا اضافه می کنیم . پودر ژلاتین را در نیم پیمانه آب حل کرده و روی حرارت غیر مستقیم ( بخار کتری و یا سماور ) می گذاریم و به روش بن ماری ذوب می کنیم تا ژلاتین در آب کاملا حل شود و مایع شفافی به دست آید .
ژلاتین حل شده را به مواد بالا اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا کرم یک دستی به دست آید و غلظتی مانند فرنی پیدا کند .
در یک کاسه نصف پیمانه خامه ، شکر و وانیل را هم می زنیم تا سفت شده و فرم بگیرد و بعد آن را نیز به کرم پاتیسیر اضافه می کنیم .
کرم پاتیسیر را بعد از خنک شدن می توانید استفاده کنید .
اگر کرم پاتیسیر شکلاتی بخواهید می توانید به آن شکلات کاکائویی رنده شده اضافه کنید و از مقدار شکر به کار رفته در کرم کم کنید .
این کرم را می توانید به مدت 3 روز در ظرف دردار در یخچال نگه داری کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !