نان شکلاتی

زمان آماده سازی
30 دقیقه
حداکثر زمان پخت
30 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
8 نفر
وعده غذایی
صبحانه
نوشته شده توسط
ارسال شده در
100 گرم
شکلات چیپسی
1/2 عدد
خمیر جادویی
1 بسته
پودر پودینگ شکلاتی
نان شکلاتی

امروز می خواهیم طرز تهیه یک نوع نان شکلاتی بسیار ساده و در عین حال خوشمزه را آموزش دهیم . این نان  را می توان برای صبحانه کودکان آماده و سرو کرد .
برای تهیه نان شکلاتی به خمیر نان سفید نیاز است که من از خمیر جادویی که دستور آن در اینجا آمده است استفاده کردم . البته برای تهیه نان شکلاتی به نصف این خمیر نیاز است . ( شما می توانید از هر نوع خمیر دیگری که می خواهید برای تهیه این نان استفاده کنید ولی خمیر جادویی نرم و لطیف بوده و کار کردن با آن نیز بسیار راحت است )
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه نان شکلاتی مغزدار با خمیر جادویی را آموزش می دهد .
برای تهیه نان شکلاتی ، ابتدا خمیر را روی سطح کار آرد پاشی شده باز می کنیم . سپس پودر پودینگ شکلاتی را روی آن ریخته به طوری که تمام سطح خمیر را بپوشاند . ( البته می توانید از کیک شکلاتی پودر شده هم استفاده کنید ) . شکلات چیپسی را هم روی خمیر ریخته و خمیر را بسته و ورز می دهیم تا خمیر ، شکلات چیپسی و پودر پودینگ شکلاتی کاملا باهم ترکیب شوند . سپس دوباره خمیر را روی سطح کار باز کرده و مقداری شکلات چیپسی وسط خمیر می ریزیم .
حالا خمیر را رول می کنیم به طوری که در قالب لوف قرار گرفته و شکل قالب را به خود گیرد . ( قالب را از قبل با مقدار کمی روغن کاملا چرب کنید تا نان به قالب نچسبد )
نان شکلاتی را در فر از قبل گرم شده قرار می دهیم تا به مدت نیم ساعت در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد آماده شده و بپزد .
سپس قالب را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم تا نان شکلاتی کمی خنک شود . سپس آن را از قالب خارج کرده و در یک پارچه تمیز می پیچیم تا خشک نشود .
نان شکلاتی بافت بسیار خوبی دارد و می توانید آن را برای صبحانه آماده و با یک لیوان شیر داغ سرو کنید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*