کیک شیفون

زمان آماده سازی
40 دقیقه
حداکثر زمان پخت
50 دقیقه
میزان دشواری
متوسط
مناسب برای
20 نفر
وعده غذایی
عصرانه
نوشته شده توسط
ارسال شده در
6 عدد
تخم مرغ
2 پیمانه
آرد
1 1/4 پیمانه
شکر
3/4 پیمانه
روغن مایع
3/4 پیمانه
شیر
2 قاشق چای خوری
بکینگ پودر
1 سر انگشت
نمک
1/2 قاشق چای خوری
وانیل
کیک شیفون

کیک شیفون یکی از کیک هایی است که بافت فوق العاده نرم و سبکی دارد و یک گزینه مناسب برای خامه کشی و کیک های تولد است . هر چند به خاطر بافت نرمی که دارد می توان این کیک را به تنهایی و بدون خامه و کرم نیز سرو کرد .

طرز تهیه کیک شیفون در سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان :

برای تهیه کیک شیفون ، ابتدا آرد ، بکینگ پودر و نمک را باهم مخلوط و سه بار الک کرده و کنار می گذاریم .

زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده ، سفیده تخم مرغ را در ظرف کاملا تمیز و بدون چربی هم می زنیم تا کمی کف کند . سپس چند قطره آبلیمو ( جایگزین کرم یا پودر تارتار ) به آن اضافه کرده و آنقدر هم می زنیم تا حالت پفکی پیدا کند و وقتی کاسه را بر می گردانیم سفیده ها از داخل کاسه نریزند.

سپس نصف شکر درج شده در دستور را آرام آرام اضافه می کنیم و آنقدر هم می زنیم تا کاملا سفت و براق شود .

سفیده آماده شده را داخل یخچال می گذاریم . زرده تخم مرغ را به همراه بقیه شکر و وانیل آنقدر هم می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود . سپس شیر و آرد را کم کم اضافه کرده و آرام هم می زنیم تا پف زرده تخم مرغ نخوابد .

روغن را یک جا به مایع کیک شیفون اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کاملا به خورد مایع کیک برود .

در پایان سفیده تخم مرغ را نیز در سه مرحله به مایع کیک اضافه کرده و با لیسک به آرامی و به صورت دورانی هم می زنیم تا زرده و سفیده تخم مرغ باهم ترکیب شوند .

کف قالب را کاغذ روغنی انداخته و یا آردپاشی می کنیم و مایع کیک را در قالب مورد نظر می ریزیم ( برای این مقدار مواد به قالبی با قطر 25 و ارتفاع 7 سانتی متر نیاز است ) و قالب را در فری که از قبل گرم شده ، در دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 45 تا 50 دقیقه قرار می دهیم تا بپزد . ( زمان پخت کیک بستگی به دمای فر دارد )

بعد از 45 دقیقه ، با یک خلال دندان کیک را تست می کنیم ، اگر تمیز درآمد کیک شیفون ما آماده است .

کیک شیفون را بعد از خارج کردن از فر با همان قالب به حالت برعکس روی سینی توری قرار می دهیم تا خنک شود و پف کیک نخوابد .

بعد از خنک شدن کیک شیفون را از قالب جدا کرده و در صورت تمایل روی آن را با کمی گاناش و توت فرنگی تزئین و نوش جان می کنیم .

  1. استفاده از کرم یا پودر تارتار و یا آبلیمو باعث می شود سفیده تخم مرغ حالت پفکی خود را حفظ کند و زودتر فرم بگیرد .
  2. هیچ وقت قالب کیک شیفون را چرب نکنید چرا که باعث می شود کیک به اندازه کافی پف نکند .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*