میرزا قاسمی

زمان آماده سازی
30 دقیقه
حداکثر زمان پخت
20 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
4 نفر
وعده غذایی
پیش غذا
نوشته شده توسط
ارسال شده در
5 عدد متوسط
بادمجان
2 عدد
گوجه فرنگي
2 عدد
تخم مرغ
5 حبه
سیر
1 قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی
به مقدار لازم
نمک و فلفل
به مقدار لازم
روغن سرخ کردنی
1/2 قاشق چای خوری
زردچوبه
میرزا قاسمی

میرزا قاسمی یکی از لذیذترین و خوشمزه ترین غذهای شمالی و گیلانی است که البته در تمام ایران بسیار پر طرفدار است و می توان آن را با نان و یا با برنج سرو کرد .

این غذا اولین بار توسط والی حاکم رشت در زمان ناصر الدین شاه به نام محمد قاسم خان تهیه شد و بعد یکی از پر طرفدارترین غذاها شد که به اسم خود او نام گذاری شد .

البته خیلی ها میرزا قاسمی را به عنوان پیش غذا سرو می کنند .

طرز تهیه میرزا قاسمی در سایت آشپزی آیکابان :

برای تهیه میرزا قاسمی ابتدا بادمجان ها را شسته و روی آن چند برش ایجاد می کنیم و سپس روی گاز و یا داخل فر گذاشته و کبابی می کنیم . بادمجان ها را مرتب جا به جا می کنیم تا پوست تمام نقاط آن کبابی شود و بادمجان ها مغز پخت شوند . ( البته می توانید بادمجان ها را هم سرخ کنید ولی میرزا قاسمی کبابی عطر و طعم بی نظیری دارد ) بعد از این که بادمجانها کبابی شدند آنها را چند دقیقه در کیسه فریزر قرار می دهیم تا بخار کند و پوست آن به راحتی جدا شود . سپس آنها را ساطوری کرده و یا می کوبیم تا حسابی له شوند .

سیر را نیز ساطوری و یا رنده می کنیم و در کمی روغن به همراه فلفل و زردچوبه تفت می دهیم .

دو عدد گوجه فرنگی را رنده می کنیم و به آن در صورت تمایل یک قاشق رب گوجه فرنگی اضافه می کنیم و به سیر داغ اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی خامی رب و گوجه گرفته شود .

سپس بادمجان های کبابی را نیز اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مخلوط شوند .

در تابه دیگری دو عدد تخم مرغ را سرخ کرده و به میرزا قاسمی اضافه کرده و با آن مخلوط می کنیم .

در پایان نمک را به مقدار نیاز اضافه می کنیم .

میرزا قاسمی را با نون و یا با برنج نوش جان کنید .

  1. می توانید تخم مرغ ها را روی خود میرزا قاسمی شکسته و بدون هم زدن ، در تابه را ببندید تا تخم مرغ ها خودش را بگیرد .
  2. اگر از سیر در غذاها استفاده نمی کنید می توانید از پیاز استفاده کنید ولی عطر و طعم آن با سیر بسیار بهتر است .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*