میرزا قاسمی یکی از لذیذترین و خوشمزه ترین غذهای شمالی و گیلانی است که البته در تمام ایران بسیار پر طرفدار است و می توان آن را با نان و یا با برنج سرو کرد .
این غذا اولین بار توسط والی حاکم رشت در زمان ناصر الدین شاه به نام محمد قاسم خان تهیه شد و بعد یکی از پر طرفدارترین غذاها شد که به اسم خود او نام گذاری شد .
البته خیلی ها میرزا قاسمی را به عنوان پیش غذا سرو می کنند .
برای تهیه میرزا قاسمی ابتدا بادمجان ها را شسته و روی آن چند برش ایجاد می کنیم و سپس روی گاز و یا داخل فر گذاشته و کبابی می کنیم . بادمجان ها را مرتب جا به جا می کنیم تا پوست تمام نقاط آن کبابی شود و بادمجان ها مغز پخت شوند . ( البته می توانید بادمجان ها را هم سرخ کنید ولی میرزا قاسمی کبابی عطر و طعم بی نظیری دارد ) بعد از این که بادمجانها کبابی شدند آنها را چند دقیقه در کیسه فریزر قرار می دهیم تا بخار کند و پوست آن به راحتی جدا شود . سپس آنها را ساطوری کرده و یا می کوبیم تا حسابی له شوند .
سیر را نیز ساطوری و یا رنده می کنیم و در کمی روغن به همراه فلفل و زردچوبه تفت می دهیم .
دو عدد گوجه فرنگی را رنده می کنیم و به آن در صورت تمایل یک قاشق رب گوجه فرنگی اضافه می کنیم و به سیر داغ اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی خامی رب و گوجه گرفته شود .
سپس بادمجان های کبابی را نیز اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مخلوط شوند .
در تابه دیگری دو عدد تخم مرغ را سرخ کرده و به میرزا قاسمی اضافه کرده و با آن مخلوط می کنیم .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !