برای تهیه کیک کدو سبز ، ابتدا قالب مورد نظر را چرب و آرد پاشی کرده و یا کف قالب کاغذ روغنی می اندازیم و کنار می گذاریم .
آرد ، بکینگ پودر و دارچین را مخلوط کرده و 3 بار الک می کنیم .
کدو سبزها را شسته و با پوست رنده می کنیم .
فر را روشن می کنیم تا گرم شود .
در یک کاسه بزرگ ، تخم مرغ ها را که از قبل از یخچال بیرون آورده و با محیط هم دما شده اند را همراه با شکر ، روغن مایع ، کدو سبز رنده شده و وانیل ریخته و با یک قاشق چوبی هم می زنیم تا مواد کاملا باهم ترکیب شوند .
سپس مواد خشک را که از قبل الک کرده ایم را به مایع کیک کدو سبز اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مایع یکدستی به دست آید .
در پایان گردوی خرد شده را نیز اضافه می کنیم .
مایع کیک را در قالب مورد نظر ریخته و قالب را در فری که از قبل گرم شده به مدت 60 دقیقه در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا کیک ما بپزد و آماده شود . بعد از 40 دقیقه می توانید با یک خلال دندان کیک را امتحان کنید . اگر خلال دندان بعد از فرو رفتن در کیک تمیز در آمد کیک کدو سبز شما پخته است . در غیر این صورت صبر کنید تا کاملا بپزد .
بعد از اینکه کیک شما پخت گریل را روشن کنید تا روی کیک نیز کمی طلایی رنگ شود .
بعد از خارج کردن کیک از داخل فر ، اجازه دهید تا کیک خنک شده و بعد روی آن را پودر شکر تزئین کنید . کیک کدو سبز را یک فنجان چای دارچینی نوش جان کنید .
در صورت تمایل می توانید گردو خرد شده را از دستور حذف کنید .
به جای 4 قاشق چای خوری بکینگ پودر می توانید از 2 قاشق چای خوری جوش شیرین نیز استفاده کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !