- زمان آماده سازی
- 30 دقیقه
- حداکثر زمان پخت
- 50 دقیقه
- میزان دشواری
- آسان
- مناسب برای
- 2 نفر
- وعده غذایی
- نهار و شام
- نوشته شده توسط
- ارسال شده در
- ژانویه 25, 2017
- 3 عدد
- بادمجان
- 2 عدد
- سیب زمینی
- 1 عدد
- پیاز
- 2 عدد
- گوجه فرنگي
- 1 قاشق غذا خوری
- رب گوجه فرنگی
- 1 قاشق چای خوری
- زردچوبه
- به مقدار لازم
- نمک و فلفل
یتیمچه به غذای بدون گوشت گفته می شود و یکی از غذاهای ساده و کم کالری است که طرز تهیه بسیار راحتی دارد و در تهیه آن از سبزیجاتی مانند سیب زمینی ، گوجه فرنگی و بادمجان استفاده می شود .
یتیمچه در هر شهر و منطقه ای به روش مختلفی طبخ می شود و از مواد مختلفی هم برای تهیه آن استفاده می شود .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه یتیمچه را آموزش می دهد که عکس و دستور آن را دوست عزیز زکیه محمد زاده ارسال کرده اند .
برای تهیه یتیمچه ابتدا بادمجان ها را پوست گرفته و به صورت نگینی یا حلقه ای برش می زنیم . به بادمجان ها کمی نمک زده و کنار می گذاریم تا تلخی آن ها گرفته شود و بعد بادمجان ها را می شوییم تا نمک آن از بین برود .
در یک تابه و یا قبلمه کمی روغن ریحته و یک عدد پیاز نگینی شده را تفت می دهیم تا طلایی رنگ شود و بعد زردچوبه و فلفل را هم اضافه می کنیم . حالا گوجه فرنگی های پوست گرفته و نگینی شده را به پیاز داغ اضافه کرده و درب تابه را بسته و زیر حرارت را کم می کنیم تا گوجه فرنگی ها نرم شده و آب بیاندازند .
سپس بادمجان های حلقه ای را روی گوجه ها می چینیم . سیب زمینی ها را نیز شسته و پوست می گیریم . سپس آن ها را نیز نگینی خرد کرده و به صورت مرتب روی بادمجان ها قرار می دهیم .
۱ قاشق رب گوجه فرنگی را در مقدار کمی آب حل کرده ، کمی نمک به آن اضافه می کنیم و آن را به خوراک یتیمچه اضافه کرده و زیر حرارت را کم می کنیم تا یتیمچه با حرارت ملایم به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه بپزد و آماده سرو شود .
در صورت تمایل می توانید در پایان کمی آبغوره و یا آب نارنج نیز به خوراک یتیمچه اضافه کنید تا طعم بهتری بگیرد .
- می توانید به خوراک یتیمچه یک عدد فلفل دلمه ای نگینی شده نیز اضافه کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !