یتیمچه

زمان آماده سازی
30 دقیقه
حداکثر زمان پخت
50 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
2 نفر
وعده غذایی
نهار و شام
نوشته شده توسط
ارسال شده در
3 عدد
بادمجان
2 عدد
سیب زمینی
1 عدد
پیاز
2 عدد
گوجه فرنگي
1 قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی
1 قاشق چای خوری
زردچوبه
به مقدار لازم
نمک و فلفل
یتیمچه

یتیمچه به غذای بدون گوشت گفته می شود و یکی از غذاهای ساده و کم کالری است که طرز تهیه بسیار راحتی دارد و در تهیه آن از سبزیجاتی مانند سیب زمینی ، گوجه فرنگی و بادمجان استفاده می شود .
یتیمچه در هر شهر و منطقه ای به روش مختلفی طبخ می شود و از مواد مختلفی هم برای تهیه آن استفاده می شود .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه یتیمچه را آموزش می دهد که عکس و دستور آن را دوست عزیز زکیه محمد زاده ارسال کرده اند .
برای تهیه یتیمچه ابتدا بادمجان ها را پوست گرفته و به صورت نگینی یا حلقه ای برش می زنیم . به بادمجان ها کمی نمک زده و کنار می گذاریم تا تلخی آن ها گرفته شود و بعد بادمجان ها را می شوییم تا نمک آن از بین برود .
در یک تابه و یا قبلمه کمی روغن ریحته و یک عدد پیاز نگینی شده را تفت می دهیم تا طلایی رنگ شود و بعد زردچوبه و فلفل را هم اضافه می کنیم . حالا گوجه فرنگی های پوست گرفته و نگینی شده را به پیاز داغ اضافه کرده و درب تابه را بسته و زیر حرارت را کم می کنیم تا گوجه فرنگی ها نرم شده و آب بیاندازند .
سپس بادمجان های حلقه ای را روی گوجه ها می چینیم . سیب زمینی ها را نیز شسته و پوست می گیریم . سپس آن ها را نیز نگینی خرد کرده و به صورت مرتب روی بادمجان ها قرار می دهیم .
۱ قاشق رب گوجه فرنگی را در مقدار کمی آب حل کرده ، کمی نمک به آن اضافه می کنیم و آن را به خوراک یتیمچه اضافه کرده و زیر حرارت را کم می کنیم تا یتیمچه با حرارت ملایم به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه بپزد و آماده سرو شود .
در صورت تمایل می توانید در پایان کمی آبغوره و یا آب نارنج نیز به خوراک یتیمچه اضافه کنید تا طعم بهتری بگیرد .

  1. می توانید به خوراک یتیمچه یک عدد فلفل دلمه ای نگینی شده نیز اضافه کنید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*