بستنی سنتی

زمان آماده سازی
20 دقیقه
حداکثر زمان پخت
180 دقیقه
میزان دشواری
سخت
مناسب برای
8 نفر
وعده غذایی
دسر
نوشته شده توسط
ارسال شده در
به مقدار لازم
زعفران دم کرده
100 گرم
خامه
2 قاشق چای خوری
ثعلب
1/2 لیوان
گلاب
1 1/2 لیوان
شکر
1 L
شیر
بستنی سنتی

بستنی یکی از خوراکی های پر طرفدار و مورد علاقه بسیاری از مردم به خصوص کودکان در سراسر جهان است . بستنی دسری بسیار مغذی ، چرب ، شیرین و خوشمزه است.
در تهیه بستنی از شیر ، مواد شیرین کننده ، ثعلب و مواد معطر و طعم دهنده استفاده شده است .
یکی از بهترین بستنی ها ، بستنی سنتی ایرانی است که می توانید آن را با کمی صبر و حوصله در منزل تهیه و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه بستنی سنتی را آموزش می دهد .
برای تهیه بستنی سنتی ، ابتدا شیر را داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید . سپس زیر حرارت را کم می کنیم و گلاب را به شیر اضافه می کنیم .
ثعلب و شکر را باهم خوب ترکیب کرده و سپس کم کم به شیر اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا ترکیب شکر و ثعلب در شیر حل شوند و مایع نسبتا غلیظی به دست آید .
مایع بستنی سنتی را از روی حرارت برداشته و به دو قسمت تقسیم می کنیم و به یک قسمت آن مقداری زعفران دم کرده اضافه می کنیم . کاسه های بستنی ( ترجیحا استیل ) را روی یخ قرار می دهیم و با همزن هم می زنیم تا بستنی خودش را بگیرد و کشدار شود . سپس آنها را به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار می دهیم و بعد از آن دوباره هم می زنیم . این کار را 5 بار انجام می دهیم . پس از آن می توانید در مرحله آخر در صورت تمایل به آن خامه یخ زده را اضافه کنید . ( خامه را باید در یک کیسه فریزر به صورت نازک پهن کنید و داخل فریزر قرار دهید تا یخ بزند )
قالب مستطیل شکل ( لوف ) را با سلفون می پوشانیم . سپس مایع بستی سفید رنگ را داخل قالب می ریزیم . چند دقیقه در فریزر قرار می دهیم و بعد بستنی زعفرانی را روی بستنی ساده می ریزیم و در صورت تمایل روی بستنی سنتی کمی خلال پسته ریخته و بستنی سنتی را به مدت 5 ساعت و یا بیشتر در فریز قرار می دهیم تا آماده شود .
به هنگام سرو در صورت تمایل بستنی سنتی را لای نون بستنی قرار داده و نوش جان کنید .

  1. ترکیب شکر و ثعلب را کم کم و در چند مرحله به شیر اضافه کنید تا مایع بستنی یک دستی داشته باشید .
  2. برای قسمت زعفرانی ، از زعفران بیشتری استفاده کنید چرا که رنگ بستی بعد از ان که می بندد ، کمتر می شود .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*