رب گوجه فرنگی

زمان آماده سازی
80 دقیقه
حداکثر زمان پخت
300 دقیقه
میزان دشواری
سخت
نوشته شده توسط
ارسال شده در
به مقدار لازم
گوجه فرنگي
به مقدار لازم
نمک
رب گوجه فرنگی

رب گوجه فرنگی یکی از چاشنی هایی است که در غذاهای ایرانی کاربرد زیادی دارد ، پس بهتر است آن را در منزل تهیه کنیم تا غذاهای خوش طعم تری داشته باشیم .

سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه رب گوجه فرنگی را آموزش می دهد .

برای تهیه رب گوجه فرنگی ابتدا گوجه ها را خوب می شوییم و بعد با غذاساز و یا چرخ گوشت آن را به صورت پوره در می آوریم .

و بعد پوره گوجه را از صافی ریز رد می کنیم تا صاف شده و پوست و تخم آن جدا شود .

پوره گوجه فرنگی را داخل قابلمه ای ( ترجیحا مسی و یا لعابی ) ریخته و روی حرارت می گذاریم . اگر می خواهید رب گوجه فرنگی شما کمی شل باشد ، وقتی رب گوجه فرنگی ما به غلظت ماست رسید ، به اندازه کافی نمک ( در حدی که رب خیلی شور نشود ) اضافه کرده و بعد از روی حرارت بر می داریم .

ولی اگر رب گوجه فرنگی سفت تری بخواهید ، باید بعد از آنکه رب شما کمی غلیظ شد زیر حرارت را کم کنید و مرتبا آن را هم بزنید تا ته نگیرد و آرام آرام آب گوجه ها تبخیر شود و رب گوجه فرنگی به غلظت مورد نظر برسد .

و در اواخر پخت رب گوجه فرنگی به مقدار لازم نمک به آن اضافه می کنیم و بعد از چند جوش رب را از روی حرارت بر می داریم .

بعد از اینکه رب گوجه فرنگی ما خنک شد آن را در بطری های مورد نظر می ریزیم .( به اندازه ای رب در بطری ها می ریزیم که سر بطری ها کمی خالی بماند . بعد از خنک شدن کامل رب ، بقیه بطری را با روغن زیتون پر می کنیم و در آن را محکم می بندیم .

رب گوجه فرنگی را در جای خنک و دور از آفتاب نگهداری کنید .

  1. روی بطری ها را حتما با روغن پر کنید تا رب گوجه فرنگی شما کپک نزند .
  2. اگر رب گوجه فرنگی به مقدار کم تهیه می کنید بهتر است آن را در یخچال نگهداری کنید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

پاسخ دهید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*