- زمان آماده سازی
- 15 دقیقه
- حداکثر زمان پخت
- 10 دقیقه
- میزان دشواری
- آسان
- وعده غذایی
- پیش غذا
- نوشته شده توسط
- ارسال شده در
- ژوئن 24, 2016
- 1 قاشق چای خوری
- نعنا خشک
- به مقدار لازم
- نمک و فلفل
- 1 قاشق چای خوری
- پودر موسیر
- 2 لیوان
- ماست
- 1 کیلو گرم
- اسفناج
بورانی اسفناج یکی از ساده ترین و خوشمزه ترین پیش غذاهاست . این پیش غذا اصالتا شمالی است ولی در حال حاضر در همه جا تهیه و سرو می شود .
بورانی اسفناج طرز تهیه بسیار آسانی دارد و می توان آن را در مدت زمان کوتاهی آماده و در کنار غذاهای دیگر سرو و از میهمانان خود پذیرایی کرد .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه بورانی اسفناج را آموزش می دهد .
برای تهیه بورانی اسفناج ، ابتدا اسفناج ها را پاک کرده و می شوییم .
سپس آن را در یک قایلمه ریخته و با مقدار کمی نمک می گذاریم تا بپزد و آب آن بخار شود .
سپس اسفناج های پخته شده را می کوبیم تا پوره یک دستی به دست آید . پودر موسیر و یا در صورت تمایل سیر رنده شده ، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم .
بعد از اینکه اسفناج ما کمی از حرارت افتاد ، ماست و پودر نعنا خشک را به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا بورانی یک دستی حاصل شود .
بورانی اسفناج را در کاسه مورد نظر کشیده و آن را تزئین می کنیم .
من برای تزئین بورانی اسفناج از برگ گل محمدی خشک شده و پودر نعنا خشک استفاده کردم .
بورانی اسفناج را به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود و بعد آن را با نان و یا در کنار غذای دیگر سرو کنید .
خواص اسفناج :
برگ های اسفناج سرشار از ویتامین های ای ، بی ، سی ، آهن و هم چنین پتاسیم می باشد .
مصرف اسفناج برای درمان ورم روده کوچک و ورم ریه مفید است .
اسفناج ملین بوده و درمان کننده یبوست می باشد .
مصرف اسفناج در کاهش کلسترول خون موثر است .
اسفناج یکی از بهترین داروها برای افرادی است که کم خونی دارند .
خوردن اسفناج در رفع تشنگی بسیار موثر است .
- در صورت تمایل می توانید به بورانی اسفناج کمی گردوی خرد شده نیز اضافه کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !