بورانی اسفناج

زمان آماده سازی
15 دقیقه
حداکثر زمان پخت
10 دقیقه
میزان دشواری
آسان
وعده غذایی
پیش غذا
نوشته شده توسط
ارسال شده در
1 قاشق چای خوری
نعنا خشک
به مقدار لازم
نمک و فلفل
1 قاشق چای خوری
پودر موسیر
2 لیوان
ماست
1 کیلو گرم
اسفناج
بورانی اسفناج

بورانی اسفناج یکی از ساده ترین و خوشمزه ترین پیش غذاهاست . این پیش غذا اصالتا شمالی است ولی در حال حاضر در همه جا تهیه و سرو می شود .
بورانی اسفناج طرز تهیه بسیار آسانی دارد و می توان آن را در مدت زمان کوتاهی آماده و در کنار غذاهای دیگر سرو و از میهمانان خود پذیرایی کرد .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه بورانی اسفناج را آموزش می دهد .
برای تهیه بورانی اسفناج ، ابتدا اسفناج ها را پاک کرده و می شوییم .
سپس آن را در یک قایلمه ریخته و با مقدار کمی نمک می گذاریم تا بپزد و آب آن بخار شود .
سپس اسفناج های پخته شده را می کوبیم تا پوره یک دستی به دست آید . پودر موسیر و یا در صورت تمایل سیر رنده شده ، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم .
بعد از اینکه اسفناج ما کمی از حرارت افتاد ، ماست و پودر نعنا خشک را به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا بورانی  یک دستی حاصل شود .
بورانی اسفناج را در کاسه مورد نظر کشیده و آن را تزئین می کنیم .
من برای تزئین بورانی اسفناج از برگ گل محمدی خشک شده و پودر نعنا خشک استفاده کردم .
بورانی اسفناج را به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود و بعد آن را با نان و یا در کنار غذای دیگر سرو کنید .

خواص اسفناج :
برگ های اسفناج سرشار از ویتامین های ای ، بی ، سی ، آهن و هم چنین پتاسیم می باشد .
مصرف اسفناج برای درمان ورم روده کوچک و ورم ریه مفید است .
اسفناج ملین بوده و درمان کننده یبوست می باشد .
مصرف اسفناج در کاهش کلسترول خون موثر است .
اسفناج یکی از بهترین داروها برای افرادی است که کم خونی دارند .
خوردن اسفناج در رفع تشنگی بسیار موثر است .

  1. در صورت تمایل می توانید به بورانی اسفناج کمی گردوی خرد شده نیز اضافه کنید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

پاسخ دهید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*