توت فرنگی یکی از خوشمزه ترین و خوش رنگ ترین میوه هاست که کاربرد زیادی دارد و از آن می توان در تهیه کیک ، مربا ، مارمالاد ، کمپوت و انواع دسر استفاده کرد . یکی از دسرهایی که می توان با این میوه خوشمزه آماده کرد پاناکوتا توت فرنگی است که بسیار لذیذ و پرطرفدار است و طرز تهیه بسیار راحتی نیز دارد . سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه پاناکوتا توت فرنگی را آموزش می دهد . برای تهیه پاناکوتا توت فرنگی ، ابتدا توت فرنگی ها را شسته و با شکر در مخلوط کن ریخته و هم می زنیم تا بصورت پوره یکدستی درآید .سپس پوره به دست آمده را از صافی رد می کنیم تا دانه های آن جدا شود . پودر ژلاتین را روی مقدار کمی آب ( 1/4 پیمانه کافی است ) می ریزیم و بعد از چند دقیقه روی حرارت غیر مستقیم ( بخار کتری و یا سماور ) قرار می دهیم و هم می زنیم تا ژلاتین در آب حل شود و مایع شفاف شود . شیر را در یک قابلمه ریخته و اجازه می دهیم تا به جوش آید . سپس ژلاتین حل شده را به شیر اضافه می کنیم . وانیل و یا اسانس توت فرنگی را نیز اضافه کرده و زیر حرارت را خاموش می کنیم . پوره توت فرنگی و خامه را باهم مخلوط کرده و هم می زنیم تا یکدست شود . سپس ترکیب شیر و ژلاتین را به آن اضافه کرده و هم می زنیم . قالب مورد نظر را با برس کمی چرب می کنیم . سپس مایع دسر را داخل قالب ریخته و بعد از اینکه کمی از حرارت آن کاسته شد ، قالب را به مدت 6 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد . پاناکوتا توت فرنگی را به هنگام سرو در ظرف مورد نظر برگردانده و آن را با توت فرنگی و خامه تزئین و نوش جان کنید .
در صورت تمایل می توانید به مواد پاناکوتا توت فرنگی چند قطره رنگ خوراکی اضافه کنید تا دسر خوشرنگ تری داشته باشید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !