آش اسفناج

زمان آماده سازی
40 دقیقه
حداکثر زمان پخت
120 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
4 نفر
وعده غذایی
نهار و شام
نوشته شده توسط
ارسال شده در
500 گرم
اسفناج خرد شده
1 پیمانه
کلم سفید
1 عدد
پیاز
4 حبه
سیر
1 پیمانه
عدس
1 قاشق چای خوری
زردچوبه
به مقدار لازم
نمک و فلفل
به مقدار لازم
رشته آش
2 قاشق غذا خوری
نعنا خشک
آش اسفناج

آش یکی از غذاهای سنتی ما ایرانی هاست که بسیار پر طرفدار بوده و معمولا تمامی خانم های خانه دار در تهیه چند نوع از آن تبحر داشته و در منزل آن را طبخ می کنند . آش انواع مختلفی دارد و در مناطق مختلف به روش ها و با مواد مختلفی تهیه می شود .
یکی از ساده ترین و در عین حال خوشمزه ترین انواع آش ، آش اسفناج است که طرز تهیه راحتی دارد و در مدت زمان کوتاهی می توان آن را تهیه کرد .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه آش اسفناج را آموزش می دهد .
برای تهیه آش اسفناج ، ابتدا عدس ها را که بهتر است از چند ساعت قبل خیس شده باشد را با مقداری آب روی حرارت می گذاریم تا نیم پز شود .
یک عدد پیاز را خلالی نازک کرده و در کمی روغن تفت می دهیم تا طلایی رنگ شود . سپس سیر رنده شده را هم اضافه کرده و تفت می دهیم . حالا زردچوبه ، فلفل و نعنا خشک را هم اضافه کرده و بعد از یک تفت کوتاه سریع از روی حرارت بر می داریم . عدس های نیم پز را به همراه اسفناج خرد شده به پیاز داغ اضافه کرده ، آب به اندازه لازم هم داخل قابلمه ریخته و روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید . سپس زیر حرارت را کم می کنیم تا با حرارت ملایم بپزد .
تا آن زمان کلم را شسته و خرد می کنیم . سپس با مقدار کمی آب روی حرارت می گذاریم تا بپزد و نرم شود . سپس کلم ها را آبکش کرده و به اسفناج های پخته اضافه می کنیم .
بعد از اینکه آش کاملا پخت و مواد آن جا افتاد ، رشته آش را هم اضافه کرده و اجازه می دهیم تا رشته ها نیز بپزند و آش اسفناج لعاب بیاندازد . نمک آن را بعد از ریختن رشته آش اندازه کرده و زیر حرارت را خاموش می کنیم .
آش اسفناج را در ظرف مورد نظر ریخته و با کشک و نعنا داغ تزئین و سرو می کنیم .

  1. آش اسفناج را می توانید با کشک ، ماست و یا رب انار سرو کنید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*