کیک اسفناج

زمان آماده سازی
30 دقیقه
حداکثر زمان پخت
40 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
10 نفر
وعده غذایی
عصرانه
نوشته شده توسط
ارسال شده در
2 قاشق چای خوری
بکینگ پودر
3/4 پیمانه
روغن مایع
2/3 پیمانه
شیر
1 پیمانه
پوره اسفناج
4 عدد
تخم مرغ
130 گرم
شکر
330 گرم
آرد
1/2 قاشق چای خوری
وانیل
برای تزئین
پودر شکر
کیک اسفناج

کیک اسفناج بر خلاف اسمش یک کیک فوق العاده خوشمزه است که بافت بسیار نرمی دارد و به هیچ عنوان طعم اسفناج در آن مشخص نیست و اسفناج موجود در آن فقط رنگ فوق العاده زیبایی به کیک ما می دهد .

پیشنهاد می کنم برای یک بار هم که شده این کیک خوشمزه و خوشرنگ را امتحان کنید و از خوردن آن لذت ببرید .

طرز تهیه کیک اسفناج در سایت آشپزی آیکابان :

برای تهیه کیک اسفناج ابتدا تخم مرغ ها را از یخچال بیرون می آوریم تا با محیط هم دما شود .

برگ های اسفناج را شسته و بعد از اینکه آب آن کشیده شد داخل دستگاه غذا ساز ریخته و با یک قاشق از روغن کیک میکس می کنیم تا به صورت پوره در آید و یکدست شود . ( اسفناج خام باعث می شود کیک اسفناج خوشرنگ تری داشته باشیم ) .

در یک کاسه روغن و شکر را خوب هم می زنیم تا کرم رنگ و یکدست شود . تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و جداگانه با همزن می زنیم . با آخرین تخم مرغ ، وانیل را هم اضافه کرده و به مدت 2 دقیقه خوب هم می زنیم .

پوره اسفناج را به مایع کیک اضافه می کنیم و بعد از آن هم شیر را با مایع کیک اسفناج مخلوط می کنیم .

آرد و بکینگ پودر را باهم مخلوط کرده و دوبار الک می کنیم .

آرد را کم کم به مایع کیک اسفناج اضافه کرده و با لیسک مخلوط می کنیم .

مایع کیک  را در قالبی که از قبل چرب و آرد پاشی شده و یا کاغذ روغنی انداخته شده می ریزیم و در طبقه وسط فر به مدت 40 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد در فری که از قبل گرم شده قرار می دهیم .

بعد از اینکه کیک اسفناج ما پخت از فر خارج کرده و اجازه می دهیم تا کاملا خنک شود و بعد از قالب در می آوریم .

با الک کمی پودر شکر روی کیک می پاشیم و بعد کیک را برش زده و در ظرف مورد نظر می چینیم .

کیک اسفناج آماده شده را با یک فنجان چای نوش جان کنید .

  1. درجه فرها متفاوت است بنابراین برای اینکه مطمئن شوید کیکتان پخته یا نه یک خلال دندان را در مرکز کیک فرو ببرید اگر خلال دندان تمیز بیرون آمد و مایع کیک به آن نچسبیده بود کیکتان آماده است .
  2. هیچ وقت در فر را در 20 دقیقه اول پخت کیک باز نکنید چون پف کیک می خوابد .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*