کیک اسفناج بر خلاف اسمش یک کیک فوق العاده خوشمزه است که بافت بسیار نرمی دارد و به هیچ عنوان طعم اسفناج در آن مشخص نیست و اسفناج موجود در آن فقط رنگ فوق العاده زیبایی به کیک ما می دهد .
پیشنهاد می کنم برای یک بار هم که شده این کیک خوشمزه و خوشرنگ را امتحان کنید و از خوردن آن لذت ببرید .
برای تهیه کیک اسفناج ابتدا تخم مرغ ها را از یخچال بیرون می آوریم تا با محیط هم دما شود .
برگ های اسفناج را شسته و بعد از اینکه آب آن کشیده شد داخل دستگاه غذا ساز ریخته و با یک قاشق از روغن کیک میکس می کنیم تا به صورت پوره در آید و یکدست شود . ( اسفناج خام باعث می شود کیک اسفناج خوشرنگ تری داشته باشیم ) .
در یک کاسه روغن و شکر را خوب هم می زنیم تا کرم رنگ و یکدست شود . تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و جداگانه با همزن می زنیم . با آخرین تخم مرغ ، وانیل را هم اضافه کرده و به مدت 2 دقیقه خوب هم می زنیم .
پوره اسفناج را به مایع کیک اضافه می کنیم و بعد از آن هم شیر را با مایع کیک اسفناج مخلوط می کنیم .
آرد و بکینگ پودر را باهم مخلوط کرده و دوبار الک می کنیم .
آرد را کم کم به مایع کیک اسفناج اضافه کرده و با لیسک مخلوط می کنیم .
مایع کیک را در قالبی که از قبل چرب و آرد پاشی شده و یا کاغذ روغنی انداخته شده می ریزیم و در طبقه وسط فر به مدت 40 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد در فری که از قبل گرم شده قرار می دهیم .
بعد از اینکه کیک اسفناج ما پخت از فر خارج کرده و اجازه می دهیم تا کاملا خنک شود و بعد از قالب در می آوریم .
با الک کمی پودر شکر روی کیک می پاشیم و بعد کیک را برش زده و در ظرف مورد نظر می چینیم .
کیک اسفناج آماده شده را با یک فنجان چای نوش جان کنید .
درجه فرها متفاوت است بنابراین برای اینکه مطمئن شوید کیکتان پخته یا نه یک خلال دندان را در مرکز کیک فرو ببرید اگر خلال دندان تمیز بیرون آمد و مایع کیک به آن نچسبیده بود کیکتان آماده است .
هیچ وقت در فر را در 20 دقیقه اول پخت کیک باز نکنید چون پف کیک می خوابد .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !