اسنک مرغ و قارچ

زمان آماده سازی
40 دقیقه
حداکثر زمان پخت
5 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
10 نفر
وعده غذایی
نهار و شام
نوشته شده توسط
ارسال شده در
1 عدد
سینه مرغ
12 عدد
قارچ
1 عدد
پیاز
1 عدد
فلفل دلمه ای
2 حبه
سیر
1/2 پیمانه
جعفری خرد شده
1 بسته
نان تست
1/2 قاشق چای خوری
زردچوبه
به مقدار لازم
نمک و فلفل
به مقدار لازم
پنیر پیتزای رنده شده
اسنک مرغ و قارچ

اسنک یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و در عین حال ساده است که می توان در کوتاه ترین زمان آن را آماده کرد . برای تهیه اسنک از مواد مختلفی استفاده می شود و انواع مختلفی هم دارد که یکی از آنها اسنک مرغ و قارچ است که می توان برای وعده نهار یا شام و یا به عنوان میان وعده تهیه و سرو کرد .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه اسنک مرغ و قارچ را آموزش می دهد .
برای تهیه اسنک مرغ و قارچ ، ابتدا سینه مرغ را نگینی خرد کرده و در کمی روغن تفت می دهیم تا رنگ مرغ تغییر کند . سپس پیاز نگینی شده و سیر رنده شده را هم اضافه کرده و به همراه تکه های مرغ تفت می دهیم تا طلایی رنگ شوند . فلفل دلمه ای را هم نگینی خرد کرده ، کنار می گذاریم . قارچ های ریز را هم بعد از شستشو ورقه ای کرده و به همراه فلفل دلمه ای خرد شده به مواد گوشتی اضافه کرده و تفت می دهیم تا آب قارچ ها خشک شده و مواد گوشتی ما کاملا بپزد . حالا نمک ، فلفل و زردچوبه را هم اضافه می کنیم . در پایان جعفری خرد شده را هم اضافه کرده و بعد از یک تفت کوچک زیر حرارت را خاموش می کنیم .
( در صورت تمایل می توانید از پودر آویشن به جای جعفری خرد شده استفاده کنید )
ساندویچ ساز را روشن کرده و کمی چرب می کنیم . حالا روی نان تست ها کمی از مواد گوشتی ریخته و در صورت تمایل روی آن مقداری پنیر پیتزا می ریزیم . یک نان تست دیگر روی مواد قرار داده و ساندویچ را داخل دستگاه قرار داده و در آن را می بندیم تا ساندویچ ها به مدت ۵ دقیقه داخل دستگاه بمانند و پنیر آن آب شده و نان ها کمی برشته شود .
سپس ساندویچ ها را از وسط نصف کرده و با سس کچاب و خردل سرو می کنیم .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*