رب انار

زمان آماده سازی
240 دقیقه
حداکثر زمان پخت
60 دقیقه
میزان دشواری
سخت
نوشته شده توسط
ارسال شده در
6 کیلو گرم
انار
به مقدار لازم
نمک
رب انار

رب انار یکی از خوشمزه ترین و پر طرفدار ترین چاشنی های ایرانی است که در تهیه انواع غذاها از جمله خورشت فسنجان ، خوراک مرغ ، مرغ سوخاری ، اکبرجوجه ، قلیه و بسیاری از غذاهای دیگر به کار می رود .
طرز تهیه رب انار ترش و شیرین تفاوت چندانی باهم ندارد و به یک روش تهیه می شوند . فقط باید دقت کنید که رب انار شیرین زودتر ته می گیرد ، بنابراین باید با دقت بیشتری تهیه شود .
رب انار علاوه بر مزه فوق العاده ای که دارد ، از خواص زیادی نیز برخوردار بوده و برای بدن مفید می باشد .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه رب انار خانگی را آموزش می دهد .
برای تهیه رب انار ، ابتدا انارها را شسته و آنها را دون می کنیم . ( مواظب باشید پوست و غلاف سفید رنگ داخل انار با دانه های انار مخلوط نشود )
سپس دانه های انار را داخل میکسر ریخته و به صورت پوره در می آوریم . ( می توانید از چرخ گوشت و یا آبمیوه گیری نیز استفاده کنید ) پوره به دست آمده را از صافی ریز و یا توری نازکی رد می کنیم تا دانه های انار جدا شوند .
آب انار به دست آمده را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید و به صورت مرتب هم می زنیم تا ته نگیرد و نسوزد . بعد از اینکه رب کمی غلیظ شد ، نمک را به آن اضافه می کنیم . ( با این کار از کپک زدن رب جلو گیری می کنیم ) وقتی رب انار به غلظتی مانند عسل رسید زیر حرارت را خاموش می کنیم .
رب انار را بعد از سرد شدن داخل ظرف شیشه ای ریخته و در یخچال نگهداری می کنیم .
خواص انار :
انار تصفیه کننده خون و هم چنین خون ساز می باشد .
انار یکی از بهترین داروها برای تقویت کلیه ها به خصوص در افراد سالمند می باشد .
آب انار تقویت کننده قلب و معده می باشد .
انار در برطرف کردن اسهال موثر است و باعث افزایش ترشح صفرا می شود .

  1. بهترین مکان برای نگهداری رب انار در یخچال است ولی اگر می خواهید آن را در بیرون از یخچال نگهداری کنید باید نمک بیشتری به آن بزنید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*