رولت خامه ای

زمان آماده سازی
30 دقیقه
حداکثر زمان پخت
15 دقیقه
میزان دشواری
متوسط
مناسب برای
10 نفر
وعده غذایی
عصرانه
نوشته شده توسط
ارسال شده در
3/4 پیمانه
آرد
1/2 پیمانه
شکر
5 عدد
تخم مرغ
1/2 قاشق چای خوری
اسانس وانیل
300 گرم
خامه
1/3 قاشق چای خوری
بکینگ پودر
رولت خامه ای

رولت خامه ای ، یکی از شیرینی های پر طرفدار است که علاوه بر بافت و طعم فوق العاده ، ظاهری زیبا نیز دارد و یک شیرینی مناسب برای میهمانی ها محسوب می شود . رولت خامه ای را می توانید در منزل تهیه و از خوردن آن لذت ببرید .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان ، طرز تهیه رولت خامه ای خانگی را آموزش می دهد .
برای تهیه رولت خامه ای ، ابتدا آرد ، بکینگ پودر و نمک را باهم ترکیب و 3 بار الک کرده ، کنار می گذاریم .
فر را روشن می کنیم تا گرم شود .
سفیده و زده های تخم مرغ را از هم جدا کرده و سفیده را با همزن برقی می زنیم تا کاملا سفت شده و وقتی کاسه را بر می گردانیم ، سفیده بیرون نریزد و بعد در یخچال می گذاریم .
زرده های تخم مرغ ، شکر و وانیل را نیز در کاسه دیگری ریخته و با همزن آنقدر می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود . سپس ترکیب مواد خشک را که از قبل الک کرده ایم را کم کم و در چند مرحله به زرده ها اضافه کرده و به آرامی مخلوط می کنیم .
حالا با استفاده از یک کاردک سفیده تخم مرغ زده شده را آرام آرام به مواد بالا اضافه کرده و به صورت دورانی و از پایین به بالا مخلوط می کنیم به طوری که پف سفیده نخوابد و بافت پفکی آن حفظ شود .
کف قالب مستطیل شکل را کاغذ روغنی انداخته و مایع رولت را روی آن می ریزیم به طوری که تمام سطح قالب را بپوشاند و با کاردک روی آن را صاف کرده و بعد قالب را به مدت 10 تا 15 دقیقه در طبقه وسط فر در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا بپزد .
بعد از پخت قالب را از فر خارج کرده و رولت را روی حوله تمیز مرطوبی قرار داده و همان طور که داغ است با کاغذ روغنی لوله کرده و کنار می گذاریم تا کاملا خنک شود .
بعد از خنک شدن رولت را به آرامی باز کرده و کاغذ روغنی را از آن جدا می کنیم . خامه آماده قنادی را روی سطح رولت ریخته و صاف می کنیم به طوری که تمام سطح رولت را بپوشاند .
حالا رولت خامه ای مجددا لوله کرده و به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کاملا سرد و سفت شود .
سپس رولت را از یخچال خارج کرده و بعد از تزئین برش زده و با یک فنجان چای سرو کنید .

  1. بهتر است رولت را هنگامی که در فر است چند بار چک کنید تا خشک نشود . یکی از نشانه های پخت رولت این است که وقتی با انگشت روی سطح آن می زنید جای آن نماند و به حالت اول برگردد .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*