راتاتویی

زمان آماده سازی
60 دقیقه
حداکثر زمان پخت
45 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
3 نفر
وعده غذایی
نهار و شام
نوشته شده توسط
ارسال شده در
1 عدد
بادمجان
1 عدد
کدو سبز
10 عدد
گوجه فرنگي
1 عدد
هویج
1 عدد
پیاز
4 حبه
سیر
به مقدار لازم
نمک و فلفل
به مقدار لازم
پودر آویشن
1 قاشق غذا خوری
روغن
1 عدد
فلفل دلمه ای
راتاتویی

راتاتویی یکی از معروف ترین غذاهای فرانسوی است که معمولا به عنوان پیش غذا و در کنار غذای اصلی آن را سرو می کنند . اما می توان آن را به عنوان غذای اصلی نیز در نظر گرفت .
این غذا که از سبزیجات مختلفی تهیه می شود بسیار خوشمزه و لذیذ بوده و چون از مقدار خیلی کمی روغن در تهیه آن استفاده می شود می توان به عنوان یک غذای رژیمی نیز در نظر گرفت .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه راتاتویی فرانسوی را آموزش می دهد .
برای تهیه راتاتویی ، ابتدا باید سس آن را آماده کنیم .
5 عدد گوجه را رنده کرده ، در کمی روغن تفت می دهیم و اجازه می دهیم آب اضافی آن خشک شده و گوجه ها به روغن بیفتند .
یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده و به همراه 4 حبه سیر رنده شده به گوجه فرنگی ها اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا کمی نرم شوند . سپس نمک ، فلفل و پودر آویشن را نیز اضافه کرده و بعد سس آماده شده را از روی حرارت بر می داریم .
کدو سبز ، بادمجان ، گوجه و هویج را شسته و به صورت حلقه های خیلی باریک برش می زنیم . ( نیازی به پوست گرفتن کدو و بادمجان نیست )
سس آماده شده را کف ظرف پیرکس ریخته و سبزیجات حلقه شده را به صورت مرتب و پشت سر هم روی سس می چینیم و این کار را ادامه می دهیم تا تمام ظرف پر شود .
یک عدد فلفل دلمه ای را نیز شسته و حلقه حلقه کرده و روی راتاتویی قرار می دهیم .
مقداری نمک ، فلفل و آویشن روی مواد راتاتویی می ریزیم و بعد یک کاغذ روغنی که چرب نموده ایم را روی ظرف قرار می دهیم .
سپس ظرف مورد نظر را به مدت 45 دقیقه در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا راتاتویی ما آماده شود .

  1. بهتر است سبزیجات مورد نیاز برای راتاتویی را یک اندازه انتخاب کنید تا در نهایت راتاتویی شکیل تری داشته باشید

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*