- زمان آماده سازی
- 20 دقیقه
- حداکثر زمان پخت
- 45 دقیقه
- میزان دشواری
- متوسط
- مناسب برای
- 12 نفر
- وعده غذایی
- عصرانه
- نوشته شده توسط
- ارسال شده در
- ژانویه 30, 2016
- 2 پیمانه
- آرد
- 1 پیمانه
- شکر
- 1 پیمانه
- پوره کدو حلوایی
- 1/2 پیمانه
- پودر گردو
- 3 عدد
- تخم مرغ
- 3/4 پیمانه
- روغن مایع
- 3 قاشق غذا خوری
- ماست
- 2 قاشق چای خوری
- بکینگ پودر
- 1 قاشق چای خوری
- پودر دارچین
- 1/4 قاشق چای خوری
- نمک
دستور تهیه کیک کدو حلوایی در سایت آشپزی آیکابان :
برای تهیه کیک کدو حاوایی ابتدا روغن و شکر را با همزن خوب هم می زنیم تا کرم رنگ شود, سپس تخم مرغها را دانه دانه اضافه می کنیم و حسابی هم می زنیم (این کار در کیفیت کیک کدو حلوای خیلی تاثیر میذاره) بعد از آن ماست را هم به موادمون اضافه کرده و دوباره هم می زنیم (فقط ماست به هیچ عنوان نباید ترش باشد چون باعث پودر شدن کیک کدو حلوایی بعد از پخت میشود) حالا پوره کدو را هم اضافه کرده و با همزن دستی هم می زنیم چون همزن برقی باعث پخش شدن مواد به اطراف میشود .
مخلوط آرد و بکینگ پودر و نمک و دارچین را که دوبار الک کرده ایم را کم کم به مایعمون اضافه می کنیم و درپایان گردوی خرد شده رو هم داخل مایع کیک کدو حلوایی ریخته و در قالبی که چرب و آرد پاشی شده و یا کاغذ روغنی انداخته شده می ریزیم و در فری که از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه قرار می دهیم .که بعد از آن کیک کدو حلوایی مان آماده است.
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !