کیک کدو حلوایی

زمان آماده سازی
20 دقیقه
حداکثر زمان پخت
45 دقیقه
میزان دشواری
متوسط
مناسب برای
12 نفر
وعده غذایی
عصرانه
نوشته شده توسط
ارسال شده در
2 پیمانه
آرد
1 پیمانه
شکر
1 پیمانه
پوره کدو حلوایی
1/2 پیمانه
پودر گردو
3 عدد
تخم مرغ
3/4 پیمانه
روغن مایع
3 قاشق غذا خوری
ماست
2 قاشق چای خوری
بکینگ پودر
1 قاشق چای خوری
پودر دارچین
1/4 قاشق چای خوری
نمک
کیک کدو حلوایی

دستور تهیه کیک کدو حلوایی در سایت آشپزی آیکابان :

برای تهیه کیک کدو حاوایی ابتدا روغن و شکر را با همزن خوب هم می زنیم تا کرم رنگ شود, سپس تخم مرغها را دانه دانه اضافه می کنیم و حسابی هم می زنیم (این کار در کیفیت کیک کدو حلوای خیلی تاثیر میذاره) بعد از آن ماست را هم به موادمون اضافه کرده و دوباره هم می زنیم (فقط ماست به هیچ عنوان نباید ترش باشد چون باعث پودر شدن کیک کدو حلوایی بعد از پخت میشود) حالا پوره کدو را هم اضافه کرده و با همزن دستی هم می زنیم چون همزن برقی باعث پخش شدن مواد به اطراف میشود .

مخلوط آرد و بکینگ پودر و نمک و دارچین را که دوبار الک کرده ایم را کم کم به مایعمون اضافه می کنیم و درپایان گردوی خرد شده رو هم داخل مایع کیک کدو حلوایی ریخته و در قالبی که چرب و آرد پاشی شده و یا کاغذ روغنی انداخته شده می ریزیم و در فری که از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه قرار می دهیم .که بعد از آن کیک کدو حلوایی مان آماده است.

 

خواص کدو حلوایی :

کدو حلوایی تقویت کنده مغز است چرا که سلول های مغز را فعال کرده و حافظه را قوی می کند .

کدو حلوایی هضم غذا را اسان می کند .

کدو حلوایی نرم کننده سینه است و اخلاط وسرفه را نیز اسان می کند .

کدو حلوایی تب بر بوده و ادرار اور است .

کدو حلوایی برای برطرف کردن یرقان یا همان زردی بسیار مفید است .

کدو حلوایی برای درمان بی خوابی و رفع سردرد نیز بسیار موثر است .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*