شیرینی پفکی گردویی یا شیرینی پیچ انگشتی یکی از شیرینی های معروف تبریز است که بسیار خوشمزه بوده و طرفداران زیادی هم دارد . این شیرینی طرز تهیه بسیار آسانی دارد و در کوتاه ترین زمان می توان آن را آماده کرد .
شیرینی پیچ انگشتی بافت پفکی دارد و در دهان آب می شود . این شیرینی را می توان برای عید نوروز آماده و از میهمانان پذیرایی کرد .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی را آموزش می دهد .
برای تهیه شیرینی پفکی گردویی ، ابتدا فر را در دمای 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود . سفیده و زرده تخم مرغ ها را جدا می کنیم . ( از سفیده تخم مرغ می توان در تهیه شیرینی مرنگ نارگیلی و یا شیرینی نارگیلی استفاده کرد ) . زرده ها را به همراه وانیل با همزن برقی می زنیم تا کاملا باهم ترکیب شده و کرم رنگ شود . سپس پودر شکر را آرام آرام و در چند مرحله اضافه کرده و هم می زنیم تا سفید رنگ و کشدار شود . در پایان گردوی خرد شده را نیز اضافه کرده و با کاردک و یا قاشق مخلوط می کنیم .
کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و با برس کمی چرب می کنیم . با یک قاشق چای خوری از مواد برداشته و کف سینی فر می چینیم . روی شیرینی ها خلال پسته و یا پودر پسته ریخته و سینی فر را به مدت 15 دقیقه در فری که از قبل گرم کرده ایم در طبقه وسط فر در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا بپزند .
بعد از پخت سینی را از فر خارج کرده و شیرینی پفکی گردویی را از کاغذ روغنی جدا و در ظرف مورد نظر می چینیم و اجازه می دهیم تا سرد شوند .
با یک فنجان چای و شیرینی پفکی گردویی از میهمانان خود پذیرایی کنید .
قبل از پخت در فر را به هیچ عنوان باز نکنید . در غیر اینصورت شیرینی ها پف نخواهند کرد .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !