چیپس سیب زمینی یکی از تنقلات خوشمزه است که مورد علاقه بسیاری از کودکان و بزرگسالان است که در همه مغازه ها بسته بندی آن با مارک های مختلف به وفور به چشم می خورد که البته چون در تهیه آن از روغن های چندبار مصرف و غیر اشباع استفاده می شود برای بدن مضر است .
امروز می خواهیم طرز تهیه چیپس سیب زمینی خانگی را آموزش دهیم که هم طرز تهیه آسانی دارد و هم ضرر آن نسبت به چیپس های بازاری کمتر است و در کوتاه ترین زمان می توانید چیپس های ترد و خوشمزه ای تهیه نمایید .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه چیپس سیب زمینی خانگی را آموزش می دهد .
برای تهیه چیپس سیب زمینی ، ابتدا سیب زمینی ها را شسته و پوست می گیریم .
سپس سیب زمینی ها را با استفاده از یک چاقوی تیز و یا پوست کن ورقه های نازک می کنیم تا بعد از سرخ شدن کاملا ترد شوند . (من از نایسر دایسر استفاده کردم تا خلال های یک اندازه و یک دست داشته باشم )
سیب زمینی ها را چند بار با آب سرد می شوییم تا نشاسته اضافی سیب زمینی ها گرفته شود . سپس سیب زمینی های ورقه شده را روی دستمال و یا حوله تمیز قرار می دهیم تا خشک شوند و بعد به مدت نیم ساعت در فریزر قرار می دهیم .
در یک قابلمه گود مثل شیر جوش روغن سرخ کردنی ریخته و روی حرارت می گذاریم تا کاملا داغ شود . سپس سیب زمینی ها را کم کم و در چند مرحله در روغن می ریزیم و نمک را هم اضافه کرده ، اجازه می دهیم تا سرخ شود . ( سیب زمینی ها باید روی هم قرار نگیرند و به هم نچسبند )
بعد از اینکه چیپس ها سرخ شدند ، آنها را روی یک دستمال و یا کاغذ مخصوص قرار می دهمی تا روغن اضافی آن گرفته شود .
و بعد در صورت تمایل به آن فلفل اضافه کرده و در الک و یا صافی می ریزیم و تکان می دهیم تا فلفل اضافی آن گرفته شود .
بعد از اینکه روغن چیپس ها گرفته شد و کاملا خنک شدند ، چیپس ها را در ظرف مورد نظر ریخته و با ماست موسیر سرو کنید .
برای تهیه چیپس فلفلی می توانید از فلفل سیاه و فلفل قرمز استفاده کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !