ترشی یکی از چاشنی های پر طرفداری است که در کنار بسیاری از غذاها سرو می شود و بسیار متنوع بوده و با مواد مختلفی تهیه می شود . یکی دیگر از انواع ترشی که امروز آموزش داده می شود ترشی پوست هندوانه است که بسیار خوشمزه بوده و طعم ملسی دارد . ترشی پوست هندوانه طرز تهیه راحتی دارد و بسیار به صرفه است .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه ترشی پوست هندوانه را آموزش می دهد .
برای تهیه ترشی پوست هندوانه ، به قسمت سفیده میانی پوست هندوانه نیاز است . بنابراین پوست سبز هندوانه را جدا کرده و قسمت سفید رنگ هندوانه را مکعبی خرد کرده و در یک کاسه بزرگ می ریزیم . در ظرف دیگری آب ، نمک و سرکه را باهم ترکیب کرده و روی پوست هندوانه های خرد شده می ریزیم و اجازه می دهیم تا به مدت ۱ شبانه روز داخل آب نمک بماند .
سپس پوست هندوانه ها را آبکش کرده و با آب سرد می شوییم . سپس کناری می گذاریم تا آب اضافی آن گرفته شود .
پوست هندوانه را داخل قابلمه ای ریخته و به آن مقداری آب سرد اضافه کرده به طوری که روی پوست هندوانه ها پوشانده شود و روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید و بعد زیر حرارت را کم کرده و در قابلمه را می بندیم تا به مدت ۲۰ دقیقه کمی نرم و نیم پز شوند .
سپس آبکش کرده و کنار می گذاریم .
حالا مواد دیگر را خرد می کنیم . گوجه فرنگی ، هویج ، فلفل دلمه ای به رنگ های دلخواه ، فلفل سبز تند و در صورت تمایل پیازها را هم خرد کرده و پوست هندوانه های نیم پز را هم اضافه می کنیم . نمک ، زردچوبه ، جعفری خرد شده و سیاه دانه راهم اضافه کرده و ترکیب می کنیم .
سپس ترشی را در ظروف شیشه ای دردار ریخته و روی آن سرکه می ریزیم .
در ترشی ها را بسته و به مدت ۱ هفته در دمای محیط قرار می دهیم . بعد از آن ترشی را می توانید استفاده کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !