ترشی پوست هندوانه

زمان آماده سازی
120 دقیقه
حداکثر زمان پخت
20 دقیقه
میزان دشواری
متوسط
وعده غذایی
نهار و شام
نوشته شده توسط
ارسال شده در
1 1/2 کیلو گرم
پوست هندوانه
3 عدد
گوجه فرنگي
2 عدد
فلفل دلمه ای
3 عدد
فلفل سبز
1 عدد بزرگ
پیاز
2 عدد
هویج
100 گرم
جعفری خرد شده
1 قاشق غذا خوری
سیاه دانه
1 قاشق مربا خوری
زردچوبه
به مقدار لازم
نمک
به مقدار لازم
سرکه
ترشی پوست هندوانه

ترشی یکی از چاشنی های پر طرفداری است که در کنار بسیاری از غذاها سرو می شود و بسیار متنوع بوده و با مواد مختلفی تهیه می شود . یکی دیگر از انواع ترشی که امروز آموزش داده می شود ترشی پوست هندوانه است که بسیار خوشمزه بوده و طعم ملسی دارد . ترشی پوست هندوانه طرز تهیه راحتی دارد و بسیار به صرفه است .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه ترشی پوست هندوانه را آموزش می دهد .
برای تهیه ترشی پوست هندوانه ، به قسمت سفیده میانی پوست هندوانه نیاز است . بنابراین پوست سبز هندوانه را جدا کرده و قسمت سفید رنگ هندوانه را مکعبی خرد کرده و در یک کاسه بزرگ می ریزیم . در ظرف دیگری آب ، نمک و سرکه را باهم ترکیب کرده و روی پوست هندوانه های خرد شده می ریزیم و اجازه می دهیم تا به مدت ۱ شبانه روز داخل آب نمک بماند .
سپس پوست هندوانه ها را آبکش کرده و با آب سرد می شوییم . سپس کناری می گذاریم تا آب اضافی آن گرفته شود .
پوست هندوانه را داخل قابلمه ای ریخته و به آن مقداری آب سرد اضافه کرده به طوری که روی پوست هندوانه ها پوشانده شود و روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید و بعد زیر حرارت را کم کرده و در قابلمه را می بندیم تا به مدت ۲۰ دقیقه کمی نرم و نیم پز شوند .
سپس آبکش کرده و کنار می گذاریم .
حالا مواد دیگر را خرد می کنیم . گوجه فرنگی ، هویج ، فلفل دلمه ای به رنگ های دلخواه ، فلفل سبز تند و در صورت تمایل پیازها را هم خرد کرده و پوست هندوانه های نیم پز را هم اضافه می کنیم . نمک ، زردچوبه ، جعفری خرد شده و سیاه دانه راهم اضافه کرده و ترکیب می کنیم .
سپس ترشی را در ظروف شیشه ای دردار ریخته و روی آن سرکه می ریزیم .
در ترشی ها را بسته و به مدت ۱ هفته در دمای محیط قرار می دهیم . بعد از آن ترشی را می توانید استفاده کنید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*