ترشی بادمجان شکم پر ، یکی دیگر از انواع ترشی های خوشمزه و پر طرفدار است که معمولا در اوخر شهریور و یا اوایل مهر در کنار دیگر ترشی ها تهیه می شود . این ترشی طرز تهیه راحتی دارد و زمان کوتاهی برای تهیه آن نیاز است .
مواد داخل ترشی هم از سبزی های معطر ، سیر ، هویج و فلفل پر می شود . البته خیلی ها علاوه بر این ها گل کلم خرد شده را نیز اضافه می کنند .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر را آموزش می دهد .
برای تهیه ترشی بادمجان شکم پر ، ابتدا سر بادمجان ها را بریده و بادمجان ها را می شوییم و کنار می گذاریم تا خشک شوند . سپس بادمجان ها را در قابلمه ای همراه با مقداری آب و نمک روی حرارت قرار می دهیم تا به مدت ۲۰ دقیقه بپزند و نرم شوند . سپس بادمجان ها را آبکش کرده و اجازه می دهیم تا آب آن کاملا برود . ( بهتر است بادمجان ها را روی پارچه تمیزی بچینید تا کاملا خشک شوند . چون در غیر این صورت ترشی بادمجان زود خراب شده و کپک می زند )
سیرها را هم پوست گرفته و بعد از شست شو رنده می کنیم . سبزی ترشی شامل جعفری ، نعناع و ترخون را نیز شسته و بعد از خشک شدن ریز کرده و به سیر رنده شده اضافه می کنیم . هویج ها و فلفل ها را نیز خرد کرده ، اضافه می کنیم و تمامی مواد را باهم ترکیب می کنیم .
حالا روی بادمجان های خشک شده را با یک چاقوی تیز شکاف ایجاد کرده و با قاشق داخل بادمجان ها را از ترکیب مواد بالا پر می کنیم به طوری که مواد از داخل بادمجان بیرون نریزد و بادمجان ها راحت بسته شوند .
حالا بادمجان های شکم پر را داخل شیشه های مورد نظر چیده و روی آن ترکیب سرکه ، نمک و کمی نعنا خشک می ریزیم به طوری که روی بادمجان ها را بپوشاند .
سپس درب ترشی بادمجان شکم پر را بسته و در جای خنک نگهداری می کنیم .
در تهیه این ترشی می توانید هویج را حذف کرده و هم چنین به جای سبزی تازه از سبزی خشک استفاده کنید .
در صورت تمایل می توانید به سرکه مقداری ادویه ترشی نیز اضافه کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !