شیرینی کشمشی یکی از شیرینی های خوشمزه و پر طرفدار است که می توان آن را برای عید نوروز آماده و از میهمانان پذیرایی کرد .
شیرینی کشمشی طرز تهیه آسانی دارد و در کوتاه ترین زمان می توان آن را آماده کرد . با این مقدار مواد حدودا 50 عدد شیرینی کشمشی می توان تهیه کرد .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه شیرینی کشمشی ویژه نوروز را آموزش می دهد .
برای تهیه شیرینی کشمشی ، ابتدا کره را از یخچال بیرون می آوریم تا در دمای بیرون نرم شود . فر را روشن می کنیم تا گرم شود . کف سینی فر را هم کاغذ روغنی می اندازیم .
پودر شکر را به همراه وانیل به کره نرم شده اضافه کرده و با همزن برقی آنقدر می زنیم تا کرم رنگ و یکدست شود .
تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و هم می زنیم . آرد را با بکینگ پودر ترکیب کرده و الک می کنیم و به مواد بالا اضافه می کنیم و با یک کاردک و یا قاشق هم می زنیم .
در پایان کشمش ها را نیز اضافه کرده و کاملا ترکیب می کنیم تا مایع شیرینی کشمشی ما آماده شود .
مایع شیرینی کشمشی را داخل قیف و یا کیسه فریزر ریخته و به اندازه یک گردو کف سینی با فاصله می ریزیم . سینی فر را داخل فری که از قبل گرم کرده ایم در دمای 160 درجه سانتی گراد به مدت 10 الی 15 دقیقه قرار می دهیم تا بپزند .
شیرینی ها را بعد از پخت از فر خارج می کنیم تا سرد شوند و بعد در ظرف مورد نظر می چینیم .
خواص کشمش :
کشمش یکی از خشکباری است که سرشار از ویتامین D و هورمون استروژن است .
کشمش علاوه بر ویتامین D منبع خوبی از فیبر و آنتی اکسیدان است که فیبر باعث جلوگیری از سرطان کولون و آنتی اکسیدان موجود در آن باعث جلوگیری از پیری می شود .
مصرف کشمش باعث کاهش استرس و تقویت اعصاب می شود .
در صورت تمایل می توان قبل از گذاشتن شیرینی کشمشی در فر روی آن را با کمی پودر پسته تزئین کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !