پان اسپانیا

زمان آماده سازی
40 دقیقه
حداکثر زمان پخت
20 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
6 نفر
وعده غذایی
دسر
نوشته شده توسط
ارسال شده در
150 گرم
خامه
1/2 پیمانه
گردو خرد شده
1/2 پیمانه
آرد
2 عدد
تخم مرغ
1 لیوان
شکر
1 L
شیر
2 قاشق سوپخوری
نشاسته ذرت
1/2 قاشق چای خوری
وانیل
50 گرم
کره
1 بسته
بیسکوئیت پتی بور
2 قاشق غذا خوری
پودر کاکائو
3 عدد
موز
پان اسپانیا

پان اسپانیا یکی از دسرهای مدرن و بین الملی است که بسیار خوشمزه و مقوی بوده و از پر طرفدارترین انواع دسر محسوب می شود .
این دسر خوشمزه طرز تهیه بسیار آسانی دارد و در تهیه آن از مواد اولیه بسیار ساده ای استفاده می شود .
دسر پان اسپانیا یک گزینه مناسب برای میهمانی ها و هم چنین سفره افطار در ماه مبارک رمضان می باشد .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه پان اسپانیا را آموزش می دهد .
برای تهیه دسر پان اسپانیا ابتدا ، تخم مرغ و شکر را داخل کاسه ای ریخته و با همزن برقی خوب هم می زنیم تا کرم رنگ و یک دست شود .
شیر را در یک قابلمه می ریزیم . نشاسته ذرت را در مقدار کمی شیر سرد حل کرده ، الک می کنیم و به شیر داخل قبلمه اضافه می کنیم . آرد را نیز الک کرده و به شیر اضافه می کنیم . ( بهتر است در این مرحله یک بار دیگر ترکیب شیر ، نشاسته ذرت و آرد را از صافی رد کنید تا کاملا صاف شود و به هنگام هم زدن روی گاز گلوله گلوله نشود )
ترکیب شکر و تخم مرغ زده شده را نیز به مواد بالا اضافه کرده و روی شعله گاز با حرارت ملایم هم می زنیم تا مایع غلیظی مانند فرنی به دست آید . در پایان کره و وانیل را نیز اضافه کرده و بعد مواد را به دو قسمت تقسیم می کنیم .
به یک قسمت آن پودر کاکائو اضافه کرده و هم می زنیم تا پودر کاکائو با مایع دسر کاملا ترکیب شود .
حالا دسر را از روی گاز برداشته و خامه را نصف کرده و نصف آن را در کرم وانیلی و نصف دیگر آن را در کرم کاکائویی می ریزیم و هم می زنیم تا ترکیب کاملا یک دستی حاصل شود .
کف ظرف مورد نظر را با بیسکویت می پوشانیم . روی بیسکویت ها یک مقدار از کرم کاکائویی را می ریزیم و روی آن را با پودر گردو می پوشانیم . در صورت تمایل روی گردوها را نیز با موز های ورقه شده پوشانده و بعد کرم سفید رنگ را می ریزیم . این کار را ادامه می دهیم تا بیسکویت ها ، کرم ، موز و گردو تمام شود .
بعد از اتمام مواد ، روی دسر را تزئین و به مدت 6 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا کاملا خودش را بگیرد . بعد از آن پان اسپانیا را برش زده و سرو کنید .

 

  1. در صورت تمایل می توانید موز را از مواد اولیه حذف کنید . البته موز طعم بی نظیری به دسر می دهد .
  2. می توانید کاکائو را نیز حذف کرده و دسر یک رنگ آماده کنید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*