- زمان آماده سازی
- 40 دقیقه
- حداکثر زمان پخت
- 20 دقیقه
- میزان دشواری
- آسان
- مناسب برای
- 6 نفر
- وعده غذایی
- دسر
- نوشته شده توسط
- ارسال شده در
- ژوئن 23, 2016
- 150 گرم
- خامه
- 1/2 پیمانه
- گردو خرد شده
- 1/2 پیمانه
- آرد
- 2 عدد
- تخم مرغ
- 1 لیوان
- شکر
- 1 L
- شیر
- 2 قاشق سوپخوری
- نشاسته ذرت
- 1/2 قاشق چای خوری
- وانیل
- 50 گرم
- کره
- 1 بسته
- بیسکوئیت پتی بور
- 2 قاشق غذا خوری
- پودر کاکائو
- 3 عدد
- موز
پان اسپانیا یکی از دسرهای مدرن و بین الملی است که بسیار خوشمزه و مقوی بوده و از پر طرفدارترین انواع دسر محسوب می شود .
این دسر خوشمزه طرز تهیه بسیار آسانی دارد و در تهیه آن از مواد اولیه بسیار ساده ای استفاده می شود .
دسر پان اسپانیا یک گزینه مناسب برای میهمانی ها و هم چنین سفره افطار در ماه مبارک رمضان می باشد .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه پان اسپانیا را آموزش می دهد .
برای تهیه دسر پان اسپانیا ابتدا ، تخم مرغ و شکر را داخل کاسه ای ریخته و با همزن برقی خوب هم می زنیم تا کرم رنگ و یک دست شود .
شیر را در یک قابلمه می ریزیم . نشاسته ذرت را در مقدار کمی شیر سرد حل کرده ، الک می کنیم و به شیر داخل قبلمه اضافه می کنیم . آرد را نیز الک کرده و به شیر اضافه می کنیم . ( بهتر است در این مرحله یک بار دیگر ترکیب شیر ، نشاسته ذرت و آرد را از صافی رد کنید تا کاملا صاف شود و به هنگام هم زدن روی گاز گلوله گلوله نشود )
ترکیب شکر و تخم مرغ زده شده را نیز به مواد بالا اضافه کرده و روی شعله گاز با حرارت ملایم هم می زنیم تا مایع غلیظی مانند فرنی به دست آید . در پایان کره و وانیل را نیز اضافه کرده و بعد مواد را به دو قسمت تقسیم می کنیم .
به یک قسمت آن پودر کاکائو اضافه کرده و هم می زنیم تا پودر کاکائو با مایع دسر کاملا ترکیب شود .
حالا دسر را از روی گاز برداشته و خامه را نصف کرده و نصف آن را در کرم وانیلی و نصف دیگر آن را در کرم کاکائویی می ریزیم و هم می زنیم تا ترکیب کاملا یک دستی حاصل شود .
کف ظرف مورد نظر را با بیسکویت می پوشانیم . روی بیسکویت ها یک مقدار از کرم کاکائویی را می ریزیم و روی آن را با پودر گردو می پوشانیم . در صورت تمایل روی گردوها را نیز با موز های ورقه شده پوشانده و بعد کرم سفید رنگ را می ریزیم . این کار را ادامه می دهیم تا بیسکویت ها ، کرم ، موز و گردو تمام شود .
بعد از اتمام مواد ، روی دسر را تزئین و به مدت 6 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا کاملا خودش را بگیرد . بعد از آن پان اسپانیا را برش زده و سرو کنید .
- در صورت تمایل می توانید موز را از مواد اولیه حذف کنید . البته موز طعم بی نظیری به دسر می دهد .
- می توانید کاکائو را نیز حذف کرده و دسر یک رنگ آماده کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !