برای تهیه سوپ رشته فرنگی مرغ را ( قسمت های استخوانی و بال و گردن بهتر است ) با یک عدد پیاز و آب می گذاریم تا بپزد و بعد آب مرغ را صاف کرده و گوشت را نیز کنار می گذاریم .
در یک قابلمه پیاز نگینی شده را با کمی روغن تفت می دهیم و وقتی پیازها سبک و نرم شدند ، هویج نگینی و یا خلال شده را به همراه نصف پیمانه کرفس اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم .
سپس سیب زمینی را هم اضافه کرده و چند دقیقه تفت می دهیم تا بوی خامی سیب زمینی هم گرفته شود .
فلفل، زردچوبه و رب را هم به مواد اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا همه مواد باهم ترکیب و مخلوط شوند .
عصاره مرغ یا همان استاک مرغ را به سوپ رشته فرنگی اضافه می کنیم . گوشت مرغی را هم که از قبل ریز کرده ایم را به سوپ اضافه کرده و اجازه می دهیم تا سوپ رشته فرنگی ما به مدت یک ساعت بپزد تا کاملا جا بیفتد .
در پایان رشته فرنگی را نیز به سوپ اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا رشته ها نرم شوند . 5 دقیقه قبل از آماده شدن سوپ رشته فرنگی نمک و آبلیمو و مقدار کمی جعفری خرد شده را هم اضافه می کنیم .
سوپ رشته فرنگی را در ظرف مورد نظر ریخته و سرو می کنیم .
خواص :
کرفس سرشار از منیزیم ، کلسیم ، فسفر ، فیبر ، منگنز و ویتامین های A ، K و B6 است .
مصرف کرفس در درمان درد معده ، بوی بد دهان ، یبوست ، ناراحتی های اعصاب و روماتیسم موثر است .
کرفس حاوی ترکیباتی است که به تقویت سیستم گوارش کمک می کند و از سرطان روده و معده جلوگیری می کند .
هویج بسیار کم کالری است و مصرف آن برای کسانی که رژیم لاغری دارند بسیار مناسب است .
سیب زمینی سرشار از کربوهیدرات است بنابراین هضم آن راحت است و در نتیجه مصرف سیب زمینی برای بیماران و کودکان که نیاز به غذاهایی با هضم راحت و آسان دارند توصیه می شود .
در تهیه این سوپ می توانید به جای آب مرغ از آب قلم نیز استفاده کنید .
به مواد سوپ رشته فرنگی می توانید نخود فرنگی و قارچ هم اضافه کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !