جگر کبابی مخلوط

زمان آماده سازی
30 دقیقه
حداکثر زمان پخت
15 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
10 نفر
وعده غذایی
نهار و شام
نوشته شده توسط
ارسال شده در
1 دست
جگر گوسفند
به مقدار لازم
دنبه گوسفند
به مقدار لازم
نمک و فلفل
جگر کبابی مخلوط

جگر یکی از غذاهای پر طرفدار ما ایرانی هاست که به روش های مختلفی تهیه می شود . یکی از خوشمزه ترین روش های طبخ جگر ، کباب کردن آن است به خصوص اگر به صورت مخلوط باشد . فکر می کنم جگر مخلوط بیشتر مربوط به شهر گرگان باشد که تاریخچه طولانی دارد و تقریبا در اکثر خیابان های آن ، مغازه های جگرکی وجود دارند و مردم معمولا در ماه مبارک رمضان بعد از افطار برای صرف شام به جگرکی می روند .
جگر کبابی مخلوط طعم بسیار عالی دارد و چون در تهیه آن از دنبه نیز استفاده می شود ، بسیار نرم تر و لذیذ تر می باشد .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه جگر کبابی مخلوط را آموزش می دهد .
برای تهیه جگر کبابی مخلوط ، ابتدا جگر را تمیز شسته و رگ های خونی آن را را خارج می کنیم . سپس جگر را مکعبی برش داده و کنار می گذاریم .
دنبه گوسفندی را هم بعد از شست شو به قطعات کوچک تقسیم کرده و بعد جگر و دنبه را به صورت یک در میان به سیخ می کشیم .
دل را هم بعد از شستشو ، به صورت نوارهای باریک برش زده و جداگانه به سیخ می کشیم .
بعد از به سیخ کشیدن دل و جگر به همراه دنبه ، روی آنها نمک و فلفل زده ، سپس روی منقل ذغالی قرار می دهیم . کباب ها را مرتب زیر و رو می کنیم تا هر دو طرف آن به خوبی پخته و مغز پخت شود .
جگر کبابی مخلوط را بعد از پخت از سیخ جدا کرده و در ظرف مورد نظر قرار می دهیم . سپس آن را با نان سنگک تازه و دوغ محلی سرو می کنیم .

خواص جگر :
جگر منبع غنی اسید فولیک و آهن است . به طوری که مقدار آهن موجودر در جگر سه برابر مقدار آهن گوشت قرمز است .
جگر حاوی پروتئین زیادی نیز می باشد و در عین حال چربی آن از چربی گوشت قرمز کمتر است ولی حاوی کلسترول بیشتری نسبت به گوشت قرمز می باشد .
جگر سیاه هم چنین سرشار از ویتامین A و هم چنین ویتامین های گروه B نیز می باشد .

 

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*