- زمان آماده سازی
- 30 دقیقه
- حداکثر زمان پخت
- 15 دقیقه
- میزان دشواری
- آسان
- مناسب برای
- 10 نفر
- وعده غذایی
- نهار و شام
- نوشته شده توسط
- ارسال شده در
- نوامبر 19, 2016
- 1 دست
- جگر گوسفند
- به مقدار لازم
- دنبه گوسفند
- به مقدار لازم
- نمک و فلفل
جگر یکی از غذاهای پر طرفدار ما ایرانی هاست که به روش های مختلفی تهیه می شود . یکی از خوشمزه ترین روش های طبخ جگر ، کباب کردن آن است به خصوص اگر به صورت مخلوط باشد . فکر می کنم جگر مخلوط بیشتر مربوط به شهر گرگان باشد که تاریخچه طولانی دارد و تقریبا در اکثر خیابان های آن ، مغازه های جگرکی وجود دارند و مردم معمولا در ماه مبارک رمضان بعد از افطار برای صرف شام به جگرکی می روند .
جگر کبابی مخلوط طعم بسیار عالی دارد و چون در تهیه آن از دنبه نیز استفاده می شود ، بسیار نرم تر و لذیذ تر می باشد .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه جگر کبابی مخلوط را آموزش می دهد .
برای تهیه جگر کبابی مخلوط ، ابتدا جگر را تمیز شسته و رگ های خونی آن را را خارج می کنیم . سپس جگر را مکعبی برش داده و کنار می گذاریم .
دنبه گوسفندی را هم بعد از شست شو به قطعات کوچک تقسیم کرده و بعد جگر و دنبه را به صورت یک در میان به سیخ می کشیم .
دل را هم بعد از شستشو ، به صورت نوارهای باریک برش زده و جداگانه به سیخ می کشیم .
بعد از به سیخ کشیدن دل و جگر به همراه دنبه ، روی آنها نمک و فلفل زده ، سپس روی منقل ذغالی قرار می دهیم . کباب ها را مرتب زیر و رو می کنیم تا هر دو طرف آن به خوبی پخته و مغز پخت شود .
جگر کبابی مخلوط را بعد از پخت از سیخ جدا کرده و در ظرف مورد نظر قرار می دهیم . سپس آن را با نان سنگک تازه و دوغ محلی سرو می کنیم .
خواص جگر :
جگر منبع غنی اسید فولیک و آهن است . به طوری که مقدار آهن موجودر در جگر سه برابر مقدار آهن گوشت قرمز است .
جگر حاوی پروتئین زیادی نیز می باشد و در عین حال چربی آن از چربی گوشت قرمز کمتر است ولی حاوی کلسترول بیشتری نسبت به گوشت قرمز می باشد .
جگر سیاه هم چنین سرشار از ویتامین A و هم چنین ویتامین های گروه B نیز می باشد .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !