ذرت مکزیکی

زمان آماده سازی
10 دقیقه
حداکثر زمان پخت
20 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
4 نفر
وعده غذایی
عصرانه
نوشته شده توسط
ارسال شده در
1 قوطی
کنسرو ذرت
30 گرم
کره
به مقدار لازم
پودر آویشن
1 پیمانه
قارچ خرد شده
3 قاشق غذا خوری
سس مایونز
2 قاشق غذا خوری
پنیر پیتزای رنده شده
1 قاشق غذا خوری
آبلیمو
به مقدار لازم
نمک و فلفل
ذرت مکزیکی

ذرت مکزیکی یکی از تنقلات بسیار محبوب است که در چند سال اخیر طرفداران زیادی پیدا کرده و در اکثر فست فودی ها تهیه می شود .
ذرت مکزیکی را می توان به عنوان یک میان وعده در نظر گرفت که بسیار پرکالری و البته خوشمزه است و یک گزینه مناسب برای کودکان بد غذا است .
ذرت مکزیکی طرز تهیه بسیار آسانی دارد و در کوتاه ترین زمان می توان آن را تهیه کرد .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه ذرت مکزیکی خانگی را آموزش می دهد .
برای تهیه ذرت مکزیکی ابتدا یک قابلمه را تا نصف آب کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید . یک کاسه را روی قابلمه قرار می دهیم تا گرم شود .
قارچ ها را شسته و خلال می کنیم و سپس در مقدار کمی کره به همراه نمک و آبلیمو تفت می دهیم تا آب بیندازند و بپزند .
مقدار کمی کره ( کره 15 گرمی تک نفره کافی است ) را در کاسه ریخته و کنسرو ذرتی که آب آن را خالی کرده ایم را به آن اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا بوی ذرت بلند شود . سپس قارچ های تفت داده شده را نیز به ذرت ها اضافه می کنیم . حالا روی کاسه را با یک در می بندیم تا ذرت و قارچ ما کمی داغ شوند . سپس سس مایونز ، پودر آویشن و فلفل سیاه را اضافه کرده و تفت می دهیم تا تمامی مواد باهم ترکیب و به سس مایونز آغشته شوند .
در پایان پنیر پیتزا را نیز اضافه کرده و در ظرف را می بندیم تا پنیر ما با گرمای مواد داخل کاسه آب شده و ذرت مکزیکی آماده شود .
ذرت مکزیکی را بعد از آماده شدن در ظرف های تک نفره ریخته و سرو کنید .
در صورت تمایل می توانید به این غذا مقداری پودر سیر نیز اضافه کنید .

  1. برای تهیه ذرت مکزیکی می توانید از کالباس و ژامبون نیز استفاده کنید .
  2. مقدار سس و پنیر بکار رفته در ذرت مکزیکی را بسته به ذائقه می توان کم یا زیاد کرد .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*