- زمان آماده سازی
- 10 دقیقه
- حداکثر زمان پخت
- 20 دقیقه
- میزان دشواری
- آسان
- مناسب برای
- 4 نفر
- وعده غذایی
- عصرانه
- نوشته شده توسط
- ارسال شده در
- جولای 4, 2016
- 1 قوطی
- کنسرو ذرت
- 30 گرم
- کره
- به مقدار لازم
- پودر آویشن
- 1 پیمانه
- قارچ خرد شده
- 3 قاشق غذا خوری
- سس مایونز
- 2 قاشق غذا خوری
- پنیر پیتزای رنده شده
- 1 قاشق غذا خوری
- آبلیمو
- به مقدار لازم
- نمک و فلفل
ذرت مکزیکی یکی از تنقلات بسیار محبوب است که در چند سال اخیر طرفداران زیادی پیدا کرده و در اکثر فست فودی ها تهیه می شود .
ذرت مکزیکی را می توان به عنوان یک میان وعده در نظر گرفت که بسیار پرکالری و البته خوشمزه است و یک گزینه مناسب برای کودکان بد غذا است .
ذرت مکزیکی طرز تهیه بسیار آسانی دارد و در کوتاه ترین زمان می توان آن را تهیه کرد .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه ذرت مکزیکی خانگی را آموزش می دهد .
برای تهیه ذرت مکزیکی ابتدا یک قابلمه را تا نصف آب کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید . یک کاسه را روی قابلمه قرار می دهیم تا گرم شود .
قارچ ها را شسته و خلال می کنیم و سپس در مقدار کمی کره به همراه نمک و آبلیمو تفت می دهیم تا آب بیندازند و بپزند .
مقدار کمی کره ( کره 15 گرمی تک نفره کافی است ) را در کاسه ریخته و کنسرو ذرتی که آب آن را خالی کرده ایم را به آن اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا بوی ذرت بلند شود . سپس قارچ های تفت داده شده را نیز به ذرت ها اضافه می کنیم . حالا روی کاسه را با یک در می بندیم تا ذرت و قارچ ما کمی داغ شوند . سپس سس مایونز ، پودر آویشن و فلفل سیاه را اضافه کرده و تفت می دهیم تا تمامی مواد باهم ترکیب و به سس مایونز آغشته شوند .
در پایان پنیر پیتزا را نیز اضافه کرده و در ظرف را می بندیم تا پنیر ما با گرمای مواد داخل کاسه آب شده و ذرت مکزیکی آماده شود .
ذرت مکزیکی را بعد از آماده شدن در ظرف های تک نفره ریخته و سرو کنید .
در صورت تمایل می توانید به این غذا مقداری پودر سیر نیز اضافه کنید .
- برای تهیه ذرت مکزیکی می توانید از کالباس و ژامبون نیز استفاده کنید .
- مقدار سس و پنیر بکار رفته در ذرت مکزیکی را بسته به ذائقه می توان کم یا زیاد کرد .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !