مشکوفی

زمان آماده سازی
40 دقیقه
حداکثر زمان پخت
120 دقیقه
میزان دشواری
آسان
وعده غذایی
عصرانه
نوشته شده توسط
ارسال شده در
1 L
شیر
100 گرم
پودر نشاسته
200 گرم
شکر
1 قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده
1 قاشق مربا خوری
پودر کاکائو
3 قطره
اسانس هل
2 قاشق غذا خوری
گلاب
1 بسته
پودر ژله
در صورت تمایل
موز
در صورت تمایل
گردو خرد شده
مشکوفی

مشکوفی یکی از دسرهای سنتی و اصیل مازندرانی است که بسیار خوشمزه است و مازندرانی ها اکثرا این دسر لذیذ را برای ماه مبارک رمضان تهیه می کنند .

در تهیه این دسر خوشمزه از شیر استفاده می شود . ولی اگر به جای شیر در تهیه این دسر از آب استفاده کنید به آن مسقطی گفته می شود.

مشکوفی را می توانید به صورت تک رنگ تهیه کنید و یا آن را به چند قسمت تقسیم کرده و به آن زعفران ، کاکائو و … اضافه کنید .

سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه مشکوفی چند لایه با رویه ژله را آموزش می دهد .

برای تهیه مشکوفی ابتدا در یک قابلمه ، یک لیتر شیر را با نشاسته مخلوط کرده و هم می زنیم تا نشاسته در شیر حل شود . سپس شکر را به ان اضافه می کنیم و روی شعله با حرارت ملایم قرار می دهیم و مدام هم می زنیم تا غلیظ شود . اسانس هل و گلاب را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا یک دست شود .

مایع مشکوفی را به سه قسمت مساوی تقسیم کرده و به یک قسمت زعفران دم کرده و به یک قسمت دیگر آن کاکائو که در مقدار کمی آبجوش حل شده اضافه می کنیم و یک قسمت دیگر آن هم سفید می گذاریم .

ظرف های مورد نظر را آماده کرده و یک لایه از مایع مشکوفی را داخل ظرف  ریخته و در یخچال می گذاریم تا خنک شود و به اصطلاح مشکوفی سفت شده و ببندد .

سپس از یخچال خارج کرده و در صورت تمایل روی آن را با موزهای ورقه شده و پودر گردو می پوشانیم وبعد لایه بعدی را اضافه می کنیم .

دوباره داخل یخچال قرار می دهیم تا ببندد و بعد لایه بعدی را هم به همین صورت اضافه می کنیم .

پودر ژله را در یک لیوان آبجوش حل کرده و بعد یک لیوان آب سرد به آن اضافه می کنیم . وقتی خنک شد و مشکوفی ما هم سفت شد ژله را روی مشکوفی ریخته و داخل یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد .

بعد از اینکه ژله خودش را گرفت و سفت شد دسر مشکوفی ما آماده است . روی دسر را می توان با خلال بادام و پسته نیز تزئین کرد .

در صورت تمایل می توانید به جای ژله مشکوفی را با گردوی خرد شده و شکللات سنگی نیز تزئین کنید .

  1. از لحظه ای که قابلمه را روی گاز می گذاریم مدام هم می زنیم تا دسر ما ته نگیرد .
  2. مقدار نشاسته به کار رفته در مشکوفی بیشتر چشمی است اگر کم بزنید مانند فرنی شده و اگر بیشتر بزنید سفت تر میشود . مقدار آن دلخواه است .
  3. من برای تهیه مشکوفی مواد را دو برابر کردم .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*