کیک ها انواع زیادی دارند و با روش ها و مواد مختلفی تهیه می شوند . کیک های میوه ای از بهترین و خوش طعم ترین کیک ها هستند که می توان در منزل آنها را تهیه کرد . یکی از خوشمزه ترین کیک های میوه ای ، کیک انبه است که طرز تهیه راحتی دارد و می توانید آن را در کوتاه ترین زمان آماده و سرو کنید .
با توجه به اینکه انبه در تابستان بسیار زیاد است ، بهترین زمان برای تهیه این کیک خوشمزه است .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه کیک انبه را آموزش می دهد .
برای تهیه کیک انبه ، ابتدا کره و تخم مرغ ها را از یخچال بیرون می آوریم تا کره نرم شده و تخم مرغ ها هم دمای محیط شوند .
آرد ، بکینگ پودر و جوش شیرین را باهم ترکیب کرده و 3 بار الک می کنیم .
فر را روشن می کنیم تا گرم شود .
حالا کره و شکر را در کاسه ای ریخته و با همزن می زنیم تا کاملا باهم ترکیب شوند . تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و هر کدام را آنقدر می زنیم تا کاملا با دیگر مواد مخلوط شود و بعد تخم مرغ بعدی را اضافه می کنیم . وانیل را نیز زده و هم می زنیم .
حالا ترکیب مواد خشک را که از قبل الک کرده ایم را کم کم اضافه کرده و هم می زنیم تا آرد نیز کاملا با مواد بالا مخلوط شود .
در پایان پوره انبه را که از قبل آماده کرده ایم را نیز به مایع کیک اضافه کرده و مخلوط می کنیم .
کف قالب مورد نظر را چرب و آرد پاشی کرده و یا کاغذ روغنی می اندازیم . مایع کیک انبه را در قالب ریخته و آن را در فری که از قبل گرم شده در طبقه وسط ، در دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 40 تا 45 دقیقه قرار می دهیم تا بپزد .
سپس کیک را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم تا خنک شود .
بعد از خنک شدن کیک انبه را از قالب خارج کرده و به دلخواه آن را تزئین می کنیم .
بعد از گذشت نیم ساعت از پخت کیک انبه ، آن را با یک خلال دندان امتحان کنید . اگر خلال دندان از مرکز کیک تمیز بیرون آمد کیک شما آماده است . در غیر این صورت اجازه دهید تا کیک 10 دقیقه دیگر در فر بماند .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !