آش عدس

زمان آماده سازی
30 دقیقه
حداکثر زمان پخت
180 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
3 نفر
وعده غذایی
نهار و شام
نوشته شده توسط
ارسال شده در
1/2 پیمانه پلوپز
عدس
1/2 پیمانه پلوپز
برنج
1 عدد بزرگ
پیاز
2 پیمانه پلوپز
جعفری و گشنیز
2 پیمانه
آب قلم گوساله
1 قاشق چای خوری
نعنا خشک
1 قاشق چای خوری
زردچوبه
به مقدار لازم
نمک و فلفل
به مقدار لازم
کشک
4 حبه
سیر
آش عدس

امروز می خواهیم طرز تهیه یک آش بسیار ساده و در عین حال خوشمزه را آموزش دهیم که یک گزینه مناسب برای زمان هایی است که حسابی هوس آش کرده اید اما حبوبات پخته شده در دسترس ندارید .
آش عدس ، یکی از خوشمزه ترین آش ها است و چون در آن از گشنیز و جعفری استفاده می شود ، عطر بی نظیری دارد .
آش عدس طرز تهیه راحتی دارد و و مناسب برای شب های سرد پاییز است .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه آش عدس را آموزش می دهد .
برای تهیه آش عدس ، ابتدا عدس ها را با مقداری آب روی حرارت می گذاریم تا نیم پز شود . سپس برنج ( بهتر است از برنج نیمه استفاده کنید ) را که از قبل خیس کرده ایم را به همراه آب قلم به عدس ها اضافه کرده و اجازه می دهیم تا عدس ها و برنج کاملا پخته و برنج آن باز شود . ( اگر عدس شما زود پز است می توانید برنج و عدس را باهم روی حرارت بگذارید تا بپزند )
یک عدد پیاز بزرگ را خلالی کرده و در مقدار کمی روغن تفت می دهیم تا سرخ شود . سپس سیر رنده شده ، زردچوبه و فلفل را نیز اضافه کرده و بعد از اینکه بوی سیرها در آمد به آش عدس اضافه می کنیم .
گشنیز و جعفری را خوب شسته و کنار می گذاریم تا آب آن کشیده شود ، سپس خرد کرده و بعد از اینکه عدس ها پخت و برنج کاملا وا رفت ، به آن اضافه کرده و اجازه می دهیم تا آش عدس ما به مدت نیم ساعت دیگر نیز بپزد و حسابی جا بیفتد .
بعد از پخت ، آش عدس را در ظرف مورد نظر کشیده و در صورت تمایل روی آن را با نعنا داغ و پیاز داغ تزئین کرده و با کشک و یا ماست سرو می کنیم .
البته در صورت تمایل می توانید ۲۰ دقیقه آخر پخت به آش عدس ، مقداری کشک نیز اضافه کرده و بگذارید بپزد .

  1. می توانید به جای آب قلم از استاک مرغ نیز استفاده کنید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

پاسخ دهید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*