مربای کیوی یکی از خوشمزه ترین و خوش طعم ترین مرباهایی است که بسیار پرطرفدار نیز می باشد .
این مربا طعم ترش و شیرینی دارد و یک گزینه مناسب برای سفره صبحانه شما محسوب می شود .
مربای کیوی طرز تهیه بسیار آسانی دارد و در مدت زمان کوتاهی نیز آماده می شود .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه مربای کیوی را آموزش می دهد .
برای تهیه مربای کیوی ، ابتدا کیوی ها را شسته و پوست می گیریم .
کیوی های رسیده و در عین حال سفت را حلقه حلقه می کنیم و در یک قابلمه که گنجایش مربا را داشته باشد می ریزیم و نصف مقدار شکر را لابه لای کیوی ها ریخته و به مدت 5 تا 6 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا آب بیندازند .
سپس قابلمه را روی حرارت قرار داده و آب را به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا مربای ما به جوش آید . حالا باقی مانده شکر را نیز اضافه می کنیم . در این مرحله کف های روی مربا را می گیریم تا در پایان مربای شفاف تری داشته باشیم . ( در صورت تمایل می توانید رنگ خوراکی را نیز اضافه کنید تا مربای خوش رنگ تری داشته باشید چون کیوی بعد از پخت تغییر رنگ می دهد و آن سبزی اولیه را ندارد )
زیر حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم تا مربا قوام آید و شربت آن غلیظ شود و بعد وانیل را به ان اضافه می کنیم .
برای تهیه مربای کیوی 30 تا 40 دقیقه کافی است چرا که کیوی زود له می شود .
بعد از اینکه مربای کیوی قوام آمد ، زیر گاز را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم تا مربای ما خنک شود و بعد آن را در ظرف مخصوص مربا ریخته ، در یخچال نگهداری می کنیم .
مربای کیوی را برای صبحانه سرو و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید .
اگر دوست دارید مربای کیوی شیرین تری داشته باشید می توانید مقدار شکر را تا 1.5 برابر افزایش دهید .
در صورت تمایل می توانید به مربای کیوی کمی آبلیمو اضافه کنید تا مربای خوش طعم تری داشته باشید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !