ژله رولی

زمان آماده سازی
15 دقیقه
حداکثر زمان پخت
45 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
4 نفر
وعده غذایی
دسر
نوشته شده توسط
ارسال شده در
1 بسته
پودر ژله
1 عدد
بستنی وانیلی
3/4 پیمانه
آبجوش
ژله رولی

ژله رولی یا فرفره ای یکی از دسرهای بسیار آسان و به صرفه و در عین حال  شیک است که می توان برای مهمانی های عصرانه و تولد آماده کرد. این نوع ژله بین کودکان هم طرفداران زیادی دارد ( به خصوص اگر در رنگهای مختلفی آماده شود .)
این نوع ژله هم با بستنی و هم با مارشمالو تهیه میشود که در سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه آن با بستنی گذاشته می شود.

یک بسته پودر ژله با طعم دلخواه را با آبجوش مخلوط می کنیم و روی حرارت غیر مستقیم ( روی کتری یا سماور ) هم می زنیم تا شفاف شود. سپس بستنی را به ژله اضافه می کنیم و با آن مخلوط می کنیم تا بستنی در ژله حل شود ولی آنقدر هم نمی زنیم که کف روی آن از بین برود.
کف سینی را سلفون کشیده و ژله را روی آن می ریزیم و به مدت 45 دقیقه در یخچال قرار می دهیم.
بعداز یخچال بیرون اورده و به صورت طولی برش می دهیم و رول می کنیم .

خواص ژله

ژله چون دارای آمینواسیدهای طبیعی است ، برای پوست و سایر بافت‌های بدن مفید است .
چون ژله منبع غنی ای از اسیدفولیک است ، بنابراین مصرف آن برای سلامت مو و جلوگیری از نازک شدن مو بسیار مفید است .
ژله حاوی ویتامین B است و بنابراین مصرف آن در جلوگیری از افسردگی موثر است .
ژله به کاهش کلسترول خون کمک می کند .
چون در تهیه ژله از شکر کمی مصرف می شود در نتیجه نسبت به دیگر دسرها چاق کننده نیست و اگر مصرف آن محدود باشد ضرری برای بدن ندارد .

  1. بهتر است قطر ژله کمتر از نیم سانت باشد ، در غیر این صورت زمان رول کردن به مشکل بر می خورید و باعث می شود رولت بشکند.
  2. ژله رولتی را 45 دقیقه در یخچال قرار می دهیم و اگر از این زمان کمتر یا بیشتر شود به مشکل برمی خوریم .
  3. ژله رولی زمانی آماده است که وقتی انگشتمون را به آن می زنیم چای انگشت روی آن بماند.

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*