دمنوش گل سرخ ، یکی از خوش عطر ترین و خوش طعم ترین انواع دمنوش است که خواص زیادی هم دارد . طرز تهیه این دمنوش مشابه دیگر دمنوش ها است با این تفاوت که در تهیه آن از چای سیاه و یا سبز هم استفاده می شود .
دمنوش گل سرخ یک گزینه مناسب برای فصل بهار بوده و نشاط آور است .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه دمنوش گل سرخ را آموزش می دهد .
برای تهیه دمنوش گل سرخ ، ابتدا آب را می گذاریم تا به جوش آید . برگ های گل سرخ خشک شده را به همراه یک قاشق چای خوری چای سبز و یا چای سیاه داخل قوری ریخته و آب به جوش آمده را روی آن می ریزیم . قوری را به مدت نیم ساعت روی بخار کتری قرار می دهیم تا دم بکشد .
دمنوش را بعد از دم کشیدن درفنجان ریخته و دوباره داخل قوری می ریزیم ( به اصطلاح سر دم می کنیم ) و بعد از صافی رد کرده و با نبات و یا عسل نوش جان می کنیم .
خواص دمنوش گل سرخ :
گل سرخ مقاومت بدن در برابر بیماری ها را افزایش داده و باعث تقویت ریه ها می شود . این دمنوش برای کسانی که بدن ضعیفی دارند بسیار مفید می باشد .
تهیه و مصرف این دمنوش باعث کاهش و دور شدن علائم و عوارض سرماخوردگی ، آنفلوآنزا و زکام از بدن می شود .
مصرف دمنوش گل سرخ باعث از بین رفتن بوی بد دهان می شود .
دمنوش گل سرخ از بین برنده و بر طرف کننده نفخ معده نیز می باشد .
مصرف این دمنوش برای تقویت کلیه و کاهش تپش قلب و ناراحتی های ریه بسیار مفید است .
مصرف این دمنوش آرامبخش ، ضد عفونی کننده ، ضد تشنج ، ضد عفونت های پوستی ، تقویت قلب ، تقویت قوای جنسی نیز می باشد .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !