ترحلوا

زمان آماده سازی
30 دقیقه
حداکثر زمان پخت
20 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
5 نفر
وعده غذایی
دسر
نوشته شده توسط
ارسال شده در
1 عدد
نان بربری
2 پیمانه
شیره انگور
1 پیمانه
کره یا روغن جامد آب شده
ترحلوا

حلوا یکی از دسرهای سنتی ما ایرانی هاست که بسیار پر طرفدار بوده و بیشتر برای ماه مبارک رمضان و ماه محرم تهیه می شود . البته برای سفره های نذری هم معمولا این دسر خوشمزه تهیه می شود . حلوا انواع مختلفی دارد و در هر منطقه به روش
خاصی تهیه می شود . یکی از حلواهای سنتی خراسان شمالی ترحلوا است که برای تهیه آن از نان و شیره انگور استفاده می شود و خوبی آن این است که در تهیه آن به هیچ عنوان از شکر استفاده نمی شود و برای فصل پاییز و زمستان بسیار مقوی و انرژی زا است .
نان مورد استفاده در ترحلوا هم معمولا نان بربری که بیات شده باشد و یا نان باگت بیات است که به راحتی پودر شود .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه ترحلوا را آموزش می دهد .
برای تهیه ترحلوا ، ابتدا نان را که بهتر است نان بربری بیات باشد را کاملا ریز می کنیم . می توانید از رنده نیز برای ریز کردن آن استفاده کنید .
کمی روغن و یا کره و یا ترکیب هر دو را داخل تابه ریخته و اجازه می دهیم تا کمی داغ شود . سپس نان های ریز شده را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا نان ها کمی ترد شوند و روغن به خورد نان برود . سپس شیره انگور را هم اضافه کرده و مرتب هم می زنیم تا شیره هم کاملا به خورد نان ها برود . مقدار شیره به کار رفته در ترحلوا به خودتان بستگی دارد و باید کم کم اضافه شود تا حدی که رنگ نان ها به رنگ شیره انگور در بیاید . اگر شیره انگورتان زیادی شیرین است می توانید به مقدار شیره کمی آب اضافه کرده و بعد به نان ها اضافه کنید .
بعد از اینکه شیره کاملا به خورد نان ها رفت ترحلوا آماده است . آن را از روی حرارت برداشته و در ظرف مورد نظر می ریزیم .
ترحلوا را با انواع مغزها تزئین کرده و سرو می کنیم .

  1. می توانید انواع مغزها را هم خورد کرده و به ترحلوا اضافه کنید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*